Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Prvomájové ovocné víno Rybízák s odvážnými rýmy na etiketě

Oslavte spolu se svým protějškem 1. máj lahví ovocného vína od Rybízáku. Levandulák, Višňák a Maliňák dostaly limitované etikety s odvážnými básničkami a zamilovanými roboty.

Polosladký Višňák s básničkou Višeň máme za barákem, rychle pospěš s otvírákem zachutná příznivcům červených vín s plnou chutí. Prvomájový Levandulák nese jasný vzkaz od partnera, který pro humor nemusí daleko Nalijme si čistého vína, jsem věrný fanda tvého klína. A pokud se nebojíte si z toho druhého trochu vystřelit, obdarujte ho svěžím Maliňákem se vzkazem Někdy máš o kolečko míň, ale i tak tě miluji. Všechny tři ovocná vína od Rybízáku jsou limitovanou prvomájovou edicí a koupíte je na www.rybizak.cz. Cena: 159–219 Kč.

Rybízák
Rybízák je česká značka ovocných vín, kterou Petr Čerňanský založil v roce 2016 ve Frýdku-Místku. Ovoce na vína odebírá primárně od českých, případně slovenských pěstitelů a výroba probíhá na Moravě. Snahou je eliminovat chemické přísady a dosáhnout co nejdůvěrnější chuti ovoce. Mezi nejoblíbenější produkty patří Rybízák, Maliňák, Hrušňák, Višňák, limitovaný svařák Teplouš či nealkoholické víno Hrozňáček.

Zdroj a foto: www.rybizak.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *