Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Bochte a klobáse přijedó až k vám dom. Bolt Food od teďka vozí aji z holomóckéch reštací a obchodó

Do hanácké metropole přichází služba doručování jídla Bolt Food. Platforma zákazníkům přiváží vysoké slevy v prvních týdnech provozu a bleskurychlé doručení, zatímco olomoučtí restauratéři se mohou těšit na mimořádně výhodné podmínky spolupráce.

Po Praze, Brně a Ostravě rozšiřuje platforma Bolt svoji službu doručování jídla z restaurací a potravin z obchodů i do Olomouce. V rámci několik týdnů trvající promo akce láká na dopravu zdarma do vzdálenosti 3 kilometrů a slevu ve výši 30 procent na jídlo ze všech restaurací. Patří mezi ně řetězce i místní podniky, jejichž řada se bude stále rozšiřovat stejně, jako počet službou Bolt Food obsluhovaných obchodů s potravinami. Mezi ně patří také lokální pekařství a cukrárny, ale také vinárny nebo květinářství.

Aplikace Bolt Food je dostupná na Google Play i App Store a umožňuje sledovat celý proces objednávky od jejího doručení restauraci přes vyzvednutí kurýrem po zazvonění zákazníkova domovního zvonku. To se u uživatelů těší velké oblibě stejně jako okolnost, že partnerští kurýři se zelenými termotaškami Bolt Food typicky dováží do pouhých 25 minut. Prostřednictvím Bolt Food si lze v Olomouci objednávat od 9 do 23 hodin v okruhu 8 km od restaurace nebo obchodu.

„Nabídka našich služeb v Olomouci se rozšiřuje o rozvoz jídla pod značkou Bolt Food. Místním restauracím nabízí snadný způsob, jak bez velkého úsilí získávat nové zákazníky, často z řad stávajících uživatelů jiných služeb platformy Bolt. Náš systém objednávání jídel přitom restaurace nijak nezavazuje, například k minimálnímu počtu objednávek. Zato Bolt Food poskytuje partnerským restauracím rychlou a osobní zákaznickou podporu, stejně jako podporu marketingovou,” vysvětluje Marek Maxa, manažer Bolt Food pro Českou republiku.

Olomoučtí mohou také vydělávat rozvážením jídla v zelené termotašce. Zájemce o tuto práci musí být starší 18 let a mít živnostenské oprávnění. Pokud chce nastávající kurýr doručovat veškeré zboží, které je přes aplikaci Bolt Food k dispozici, tedy také například nebalené potraviny, musí si vyřídit zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství, takzvaný potravinářský průkaz, což ale jde velice jednoduše.

Olomoucké restaurace a obchody stejně jako zájemci o práci kurýra se mohou do aplikace Bolt Food registrovat na food.bolt.eu.

Zdroj a foto: Bolt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *