Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Efektní dvířka s efektivním matem

Jak si na nábytku dopřát trendy podmanivý mat, který by byl navíc i praktický? Řešení nabízí T.effect, který není pouze na efekt! Tato novinková nábytková dvířka zajišťují nejen efekt minimalistického interiéru, ale především zaručují efektivní čistotu a snadnou péči.

„Laminovaná lakovaná dvířka T.effect jsou opatřena svrchní vrstvou ochranného UV laku, který se stará o barevnou stálost, sametovou hebkost a hluboký mat, na kterém díky anti-touch úpravě neulpí jediný otisk prstu či nevzhledná šmouha. T.effect je tak téměř bezúdržbový a díky hladkému vytvrzení jeho povrchu také antibakteriální, což z něho činí ideálního kandidáta do kuchyní či koupelen,“ vyzdvihuje přednosti tohoto materiálu Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek.

Vysoké požadavky na praktičnost a střízlivý design navíc podtrhuje samotné hranění materiálu, které dá vzniknout subtilní, téměř neviditelné spáře, jež je lepena vlhku i teplu vzdornými PUR lepidly. Volba barevného provedení mezi kašmírově šedou, alpskou bílou, prachově šedou, sytě černou či grafitově šedou už je pak pomyslnou třešničkou na dortu, která efektně i efektivně pozdvihne každý interiér.

Zdroj a foto: www.trachea.czwww.overface.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *