Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Nikdy nezapomeň od Lenky Rzepkové, vám vždy připomene ty hravé děti uvnitř vás

Kniha pro všechny, kteří zapomněli nebo si jen občas potřebují připomenout ty malé, hravé děti v nás, plné snů a přesvědčení, bez pochyb a strachu. Pro všechny, kteří se někdy báli nebo bojí být sami sebou.

“Čím bys chtěla být, až vyrosteš?” zeptali se malinké Kate, která už tehdy věděla, co má v plánu. Měla sen, že se stane herečkou a malířkou. Roky přibývali a její sen stále byl stále jen na dosah, ne úplně tak, jak by si přála. Neúspěšné talentové zkoušky na vysněnou školu, nevydařené vztahy a dospělost na krku, která jí tak trochu naháněla strach. Kate, zmatená a ztracená, se vydala pěšky na svou životní pouť, aby opět nalezla sebe samu. Lidé, které na této cestě potkala i důležité poznání, k němuž došlo, jí doslova obrátí život vzhůru nohama.

Příběh Kate, která se ztrácí, hledá a nachází v různých životních obdobích a místech Vás dojme, rozesměje, ale i nakopne. Dovolme si společně s hlavní hrdinkou znovu objevit ty malé hravé děti v nás. Obnovme znovu tu dětskou zvídavost, upřímnost, čistotu, pravdu a lásku a uchovejme si jí navždy, i když jsme dospělí.

Najděte znovu odvahu žít život takový, jaký doopravdy sami chcete, nechte se inspirovat knihou Nikdy nezapomeň od Lenky Rzepkové.

Nikdy nezapomeň, nakladatelství Pointa, doporučená cena 299 Kč. Zakoupíte na www.lenkarzepkova.cz nebo ve vybraných knihkupectvích.

Lenka Rzepková
Jsem umělecká duše, která miluje život a snaží se ochutnat všechny jeho příchutě. Původně jsem z Beskyd, ale nyní je moje působiště v Praze. Miluji umění, literaturu, jídlo, hudbu, malování, tanec a cestování. Jsem herečkou v hereckém studiu ve Švandově divadle a občas se objevím i na filmovém plátně. V létě 2020 jsem natočila například dokument “The Angel of Dien Bien Phu”, kde jsem měla tu čest ztvárnit hlavní postavu, paní Geneive de Gelard. Byla a je to pro mě neskutečná pocta a mám velkou radost ze samotné reakce paní Geneive. Celkově je herectví moje velká vášeň a moc bych si přála věnovat se mu i nadále. Nicméně mě nebaví pouze herectví, ale také psaní a malování. Už od dětství jsem pobíhala se štětci a pastelkami v ruce, můj děda také rád maloval a dělal i sochy, psala jsem si deníky a hrála si na moderátorku. Jednou by se mi líbilo mít i svou vlastní značku s různými produkty, kde by byly moje ilustrace.

Když zrovna nijak netvořím, cestuji. Většinou s malou krosnou na zádech a úsměvem na rtech. A když necestuji, učím český a anglický jazyk děti s odlišným mateřským jazykem. Baví mě pomáhat druhým a ráda bych se v budoucnu zapojila do nějakého nadačního projektu. Vidím velký smysl v pomoci druhým a líbí se mi, když někdo, kdo je veřejně známý, využije svůj vliv k dobré věci. To mi přijde krásné a smysluplné.

V roce 2019 jsem absolvovala sama pěší pouť do Santiaga de Compostela, která mě mnohému naučila, a kde jsem dostala nápad na příběh. Psaní bylo a je pro mě i jakási forma terapie. Každý den jsem si pečlivě zapisovala do deníku a když jsem se vrátila, v psaní jsem pokračovala, cítila jsem příval energie, popud, impuls, potřebu, že tu knihu musím dopsat. Teď anebo nikdy. Občas to bolelo, občas jsem se smála a také jsem někdy nevěděla, kudy kam.  A vážně jsem ji dopsala.

Zdroj a foto www.lenkarzepkova.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *