Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Nové zábavní centrum Funpark Babylon aneb Opičárny povoleny

Potřebujete nechat děti pořádně vyřádit? Vyrazte do nového zábavního centra Funpark v libereckém CENTRU BABYLON. Na ploše 1 500 m2 tu najdete více než dvacet atrakcí od obřího vodopádu se skluzavkou přes střílecí hrad s pěnovými míčky až po Ninja arénu –  překážkovou dráhu. Na své si tu přijdou jak batolata, která se zabaví v Baby herně, tak i 12letí raubíři. A máte na celé odpoledne vystaráno, ať venku padají trakaře, nebo řádí vánice!

Pevnost Boyard v dětské verzi
Ve Funparku zaručeně unavíte i hyperaktivní děti! Pusťte je do lanového centra, kde dostanou helmu a postroje jako horolezci a nechte je otestovat, jestli zvládnou udržet balanc. Do těla si rozhodně dají v Ninja aréně, což je vlastně taková Pevnost Boyard, kde na ně čekají nejrůznější překážky. Budou muset například „prohopsat“ na obřích „medicinbalech“ nad lávou na podlaze nebo přešplhat po sítích nad vodním korytem. Kromě arény si užijí i jízdu na skluzavkách, skákání na trampolínách nebo bitvu ve střílecím hradu s děly na pěnové míčky, které se samy vrací fukarem zpátky k dělu.

Nejen vybití, ale i motivace ke sportu a pohybu
Součástí zábavního parku jsou atrakce a prvky, na kterých se děti nejen vyřádí, ale i se bezděčně učí lepší koordinaci svého těla, například v lanovém centru nebo na motoristické dráze. Oblíbené je také basketbalové a fotbalové hřiště, které je celé zakryto sítí, takže se nemůže stát, že by míč vylétl ven.

Baby herna pro nejmenší
Máte doma ještě malé špunty? Nevadí! Funpark je rozdělen na dvě pomyslné zóny – pro větší děti, přibližně od pěti let, které můžete vypustit na atrakce a přitom si zajít třeba do kavárny. Druhá zóna je určena pro menší děti. Ty ocení například malý kadeřnický salón i s fénem a nůžkami nebo cukrárnu se zmrzlinami a pokladnou. Vyhrají si také na skluzavkách, kolotočích a dalších měkkých herních prvcích, které jsou navrženy tak, aby byly pro ně maximálně bezpečné.

Zázemí pro rodiče? Samozřejmost!
Ve Funparku myslí na to, aby se tu i dohlížející rodiče cítili spokojeně. Najdou tu kavárnu i restauraci v jednom, kde se dobře nají celá rodina. Pro děti je zde možné zakoupit různé ovocné kapsičky a další občerstvení, takže nemusíte s sebou tahat žádné svačiny. Maminky a tatínkové s těmi nejmenšími návštěvníky určitě uvítají speciální místnost s křesílky k nakojení, přebalovacím pultem, toaletami a umyvadlem. V prostoru celého Funparku jsou různá místa k posezení, odkud je dobře vidět na atrakce, takže rodič nemusí neustále pobíhat, ale má z jednoho místa vše pod dohledem.

Tipy pro cestu:
Funpark je otevřen celoročně každý den od 10 do 20 hodin. Zaparkovat můžete přímo v CENTRU BABYLON. Doporučený věk dětí pro návštěvu herny je 3–12 let.

Ceník:
Děti do 70 cm (1 rok)          20 Kč
Děti od 70 do 160 cm          240 Kč  (po–čt) / 290 Kč (so–ne, svátky, prázdniny)
Dospělá osoba                         90 Kč
Při nákupu vstupenek on-line získají návštěvníci 10% slevu.

Zdroj a foto: www.funpark.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *