Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Škola volá aneb výzvy, lásky a nechtěná přátelství

Prázdniny utekly jako voda, nový školního rok začal, ale návrat do běžnému režimu tak rychlý není? Stihli jste předem nakoupit všechny školní potřeby a zároveň i vybavit studentský pokoj? Jak se děti vypořádají s dalšími autoritami v jejich životě nebo co dělat, když od spolužáků nečekaně přinesou domů ve vlasech malá zvířátka?

Vše má svůj čas a řešení, tak nezoufejte. Na tolik změn najednou se ani nešlo do puntíku připravit. Podobně se cítí většina rodičů, proto si nepřidělávejte starosti a zbytečné vrásky. Rádi poradíme, jaké kroky podniknout, když jsou lavice zase plné studentů a bohužel i vší. Důležité je spolupracovat. Pomyslný klíč je v komunikaci, zvolení vhodných prostředků, a to nejen těch komunikačních. Doporučíme vám přímo arsenál ideálních produktů do boje.

Nastavení režimu
Společně se domluvte, v kolik se bude chodit spát a v kolik vstávat. Začněte ráno dobrou snídaní, která dodá energii do každého dne. Zkontrolujte, že školní taška stále obsahuje penál, sešity, alespoň jedny desky, povinné přezůvky, lahev na pití a svačinu. Ano, nejspíš přesně tu svačinu, kterou hned odpoledne děti přinesou zpátky domů (v lepším případě jen polovinu z ní).

Speciální výtvarné potřeby, pravítka a sáček na přezůvky se dokoupí dodatečně. Rozhodně kvůli tomu nemusíte být ve stresu. Správně se nalaďte a buďte pozitivním příkladem. Zajímejte se, jak se jim líbí rozvrh, co je zatím nejvíce baví a sdílejte své zážitky. Přístup a emoce jsou nakažlivé. Ukažte ratolestem, že to jde s úsměvem. Jak příjemné situace tak i ty už o něco méně příjemné.

Parazitující přátelství
Může se totiž stát, že toho po prvních dnech bude mít dítě plnou hlavu. Otázkou je čeho a co s tím? Nové předměty i učitele postupně vstřebáte, denní povinnosti si srovnáte a vzájemné učení bude nakonec radostí. Konečně jsou tu také noví kamarádi! Nové známosti nebo shledání, které mohou vydržet dlouhé roky a přinést všelijaká dobrodružství. To platí jak pro děti tak pro Vás. Pokud tedy mluvíme o těch chtěných setkáních.

Zdá se, že povinnou školní docházku plní nejen žáci, ale s nimi ještě odjakživa pravidelně vši. Konkrétně veš dětská je už dle názvu častým problém dětských kolektivů. Dejte proto pozor na tento zvláštní druh parazitujícího přátelství, který však nemá co dělat s nedostatečnou hygienou. Právě naopak. Čím čistější vlasy, o které se pravidelně pečuje, tím lépe se v nich vším pohybuje. Pokud váš student přinese domů tyto nechtěné mazlíčky, trpělivě mu problém vysvětlete a samozřejmě sáhněte po co nejrychlejším a nejšetrnějším řešení pro odstranění vší a hnid.

Účinné řešení
Velkým hitem je právem blahodárný olej Tea Tree, který je nejsilnějším přírodním antiseptikem. Ničí bakterie, plísně i viry a tím zabraňuje vzniku a šíření infekcí, urychluje hojení a stimuluje imunitní systém pokožky. Řada vlasové kosmetiky značky Australian Bodycare byla speciálně vyvinuta především na základě unikátních ingrediencí k čištění vlasů a pokožky hlavy. Všechny produkty jsou veganské, dermatologicky testovány a vhodné pro děti od tří let.

Je dokázáno, že šampóny nezabírají zcela, protože úplně neodstraní vajíčka. Ideální je efektivní kúra Australian Bodycare Anti lice, která účinkuje již po jednom účinném ošetření za patnáct minut. Výborně funguje v kombinaci se sprejem na vlasy, který vytvoří ochranný film a dětem budou vlasy krásně vonět Tea Tree olejem vysoké kvality. Navíc má tento sprej širší využití i jako normální vlasový kondicionér. Nepříjemní cizopasníci zmizí a všichni se mohou těšit, jaká nová výzva se vylíhne za rohem tentokrát.

Letos jistě zvládnete první měsíce na jedničku s hvězdičkou a zároveň budete skvělý tým, který odolá všemu. Dvouměsíční volno skončilo, ale otevírají se brány novým zážitkům, zvykům i třeba budoucím tradicím. Na některé už můžete být preventivně vybaveni a ideálně připraveni.

Zdroj a foto: Australian Bodycare

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *