Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Nabídku pro cestující na Hlavním nádraží obohatil UGO Freshbar

Společnost Lagardére Travel Retail otevírá na pražském Hlavním nádraží další pobočku UGO Freshbar, která bude součástí prodejny Bread&Co. Nabídku občerstvení pro cestující tak rozšíří populární ovocné šťávy, smoothies, polévky, svačinky i lehká jídla z ovoce, zeleniny a dalších čerstvých ingrediencí.

Nabídka UGO Freshbarů vás může provázet celým dnem. Vedle oblíbených šťáv a smoothies z čerstvého ovoce a zeleniny nebo funkčních drinků zde najdete široký výběr svěžích zeleninových salátů a lehkých jídel na gril, které představují zdravou svačinu nebo lehký oběd. Pokud hledáte něco malého, zvolte z nabídky jogurtů a desertů, jako je třeba Chia puding s čerstvým ovocem, nebo poctivý tvaroh s jogurtem, medem a ovocem. Nabídku doplňují jemné krémové polévky, připravené pouze ze zeleniny a dalších přírodních ingrediencí, bez chemických dochucovadel nebo mouky na zahuštění.

Lagardére Travel Retail
Společnost Lagardére Travel Retail působí v České republice od roku 1999 a je hlavním hráčem na trhu maloobchodního prodeje v cestovním ruchu. Během více než 20 let rozšířila své aktivity na více jak 360 prodejních míst a neustále inovuje a zdokonaluje své koncepty.

Dlouhodobým cílem společnosti Lagardére Travel Retail je měnit k lepšímu tvář dopravních lokalit.

Zdroj a foto: Lagardére Travel Retail

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *