Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

BB krémy JONZAC® efektivně nahrazují krém i makeup. Už jste propadla kouzlu a výkonu BB krému? 

BB krémy za sebou mají docela dlouhou historii. Ovšem v žádném případě nejde o přípravek, který by nebyl vhodný pro dnešní moderní dobu. Jdete-li s dobou, právě vyvážené řešení plné unikátních látek je pro vaši pokožku tím pravým řešením. Zamilujte si BB krémy značky JONZAC®.

Pleťový balzám nahrazující hutný makeup. Pokud tedy chcete odlehčit své pleti, je pro vás právě BB krém tím pravým řešením. Jeho název vznikl z anglického slovního spojení Blemish balm, což přeneseně znamená přípravek kryjící nedostatky pleti bez zbytečného zatížení. Právě BB krémy jsou stále oblíbenější pro denní užití, pokud takový ještě nemáte ve svém kosmetickém arzenálu, je třeba s tím něco udělat. A vyzkoušet třeba přípravek, který obsahuje ochranný faktor, dodává pleti rozzářený vzhled, je nekomedogenní, hypoalergenní a vhodný i pro velmi citlivou pleť.

Náš tip pro zdravou a dokonalou pleť je ten od JONZAC®. Značka je jedinou, která je dostupná v biokvalitě, spojuje v sobě lékařské poznatky spolu s výzkumy péče o pleť. Všechny produkty obsahují důležité minerální látky zklidňující pleť a působící protizánětlivě. Stejně tak i přípravek dekorativní kosmetiky BB krém JONZAC®. K tomu přidejte pigmenty přírodního původu, fyzikální UV filtr s SPF 10 a máte dokonalý mix všeho potřebného pro vaši zdravou pleť.

Vyzkoušejte: JONZAC® BB krém PERFECTION – 40 ml/doporučená cena 599 Kč

Tváří značky jsou ženy, kterým není lhostejný stav naší planety ani vlastní pokožky. Přidáte se k nim a dáte pleti přesně to, co potřebuje pro dokonalou krásu.

O značce:

Všechny BIO produkty JONZAC® jsou buď s jemnou přírodní parfemací nebo úplně bez parfemace a pleť jakéhokoliv typu je skvěle snáší. Obaly všech produktů této značky jsou ekologické, vyráběné tak, aby omezovaly dopad na životní prostředí.

Tváří značky pro český i slovenský trh je herečka Michaela Badinková, v zahraničí pak celebrity světového formátu. Také všechny ženy, kterým není lhostejný vývoj klimatu, životního prostředí a v neposlední řadě stav vlastní pokožky. Přidáte se k nim?

Buďte krásná s JONZAC® i vy a začněte dnes.

Zdroj a foto: JONZAC®

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *