Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Swarovski oslavuje výjimečnost matek kampaní „LOVE, MOM“

Při příležitosti Dne matek představuje Swarovski kampaň „Love, Mom“, která oslavuje péči, všestrannost, vědomosti a moudrost všech matek světa, a především té Vaší.

Slovy Giovanny Engelbertové: „Neexistuje pouze jeden způsob, jak být matkou a jak milovat jako matka, a tak o letošním Dni matek oslavuje Swarovski všechny formy mateřské lásky a  neuvěřitelné spojení mezi matkou a jejím dítětem.“

MÁMY JSOU ÚŽASNÉ
Stejně jako neexistuje pouze jedna univerzální forma mateřství, neexistuje jen jediný správný dárek na oslavu Dne matek. Naše nabídka dárků pro maminky je stejně rozmanitá, jako různé stránky mateřství.

MILLENIA
Základní kousky šatníku nikdy nevypadaly tak elegantně! Stylová řada dříve nabízela doplňky pro denní nošení v pestré řadě odstínů. Nyní se rozrůstá o řetízky na tělo, brýle a dokonce i propisky a hodinky. Přináší moderní design, který je neoddělitelnou součástí křišťálového životního stylu.

LUCENT
Řada Lucent je odvážná a výrazná, je oslavou energie a zábavy. Linie se rozšířila o nové kousky, které předvádí fantastickou paletu barev a tvarů. Nově v ní najdeme kruhové náušnice, zářivé hodinky v pěti živoucích barvách a pero Lucent. Na první schůzku přijdete včas a připravení, abyste získali všechny body.

CHROMA
Řada nabízí dvě varianty náhrdelníku a tři nové a elegantní styly vlasových doplňků. Kousky pulzují v rytmu geometrie a křišťálových symbolů, pracují s rozloženým spektrem a pestrými kombinacemi, dávají vyniknout barvám drahých kamenů.

CONSTELLA
Budoucnost je tak zářivá, že si budete muset vzít tmavé brýle. Na scénu přichází dva nové styly brýlí, které ladí k úžasným náušnicím a přívěskům Constella z kolekce Collection II.

CURIOSA
Technické struktury, hrající si s proporcemi ve složitých a inspirativních designech, se transformují do podoby náhrdelníků, prstenů a broží z Collection II. Těšit se můžete také na atraktivní vlasové doplňky a brýle.

GEMA
Nesmíme zapomenout ani na tři nové designy brýlí, které jsou dokonalým přírůstkem do oblíbené linie Gema. Neodolatelný a magický třpyt nových kousků přichází do kolekce Collection III v podobě doplňků a šperků, které předvádí řadu výbrusů a barev v kaleidoskopu duhové radosti.

VITTORE
Společnost Swarovski, která proslula inovativními výbrusy kamenů, rozšiřuje řadu Vittore o nové kousky, odstíny růžového zlata a rafinovaný výbrus k 125. výročí Swarovski. Třpytivé výtvory dávají prostor maximálnímu lesku.

Swarovski nabízí širokou škálu stylů ve formě přívěsků, obojkových náhrdelníků, náušnic i náramků. Představují víc než jen další doplněk – jsou kouskem vašeho srdce. Darujte i Vy mamince kousek sebe. Pro všechny matky světa jste tím nejlepším dárkem Vy. Pouhé slovo „Děkuji“ není dostatečným vyjádřením díků za to, co pro nás dělají.

Zdroj a foto: Swarovski 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *