Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Raz-dva-tři… a rodinná večeře je na stole

Vracíte se po kolotoči práce a kroužků domů? Jste máma s hlavou plnou otazníků: co k večeři? Chce to něco rychlého, co by chutnalo všem členům rodiny, ale i kvalitního a výživného. A také by bylo fajn ušpinit co nejméně nádobí…

McCain má pro vás řešení, jak připravit kvalitní a rychlou večeři bez kompromisů. Hranolky 1.2.3 Fries jsou totiž připravené ze dvou kvalitních ingrediencí: pečlivě vybraných brambor a 100% slunečnicového oleje. Navíc je připravíte zdravější cestou než klasické hranolky: stačí je jen vysypat na plech, nechat upéct v troubě do zlatova a rodinná večeře je na stole raz-dva-tři! Do 20 minut, bez přidaného oleje a do křupava. A během toho, co se hranolky pečou, můžete připravit maso nebo salát podle jednoduchých receptů na www.mccain.cz.

RAZ-DVA-TŘI, to jsou #McCain hranolky 1.2.3 FRIES: RAZ: Vybírejte ze dvou druhů, podle nálady a chuti

Hranolky milují lidé po celém světě! Křupavé, voňavé a zábavné. Dejme si ruku na srdce, které jídlo se dá jíst rukama a zažijete s ním během stolování tolik zábavy? U hranolků skutečně platí: Hrát si s jídlem povoleno!

Jak jste zvyklí, milované McCain hranolky 1.2.3 Fries si můžete vychutnat ve dvou variantách:

  • rovné hranolky ORIGINAL: McCain 1.2.3 Fries ORIGINAL: od 59,90 Kč / 750 g
  • nebo hranolky – vlnky CRINKLE: McCain 1.2.3 Fries CRINKLE: 52,90 Kč / 750 g

Ať už si vyberete jedny nebo druhé, uděláte dobře. Oba druhy se připravují pečením v troubě bez přidání oleje a díky tomu obsahují přibližně 96 % brambor a jen 4 % oleje! Ideální volba kvalitního jídla bez kompromisů.   

DVA: Oblíbené 1.2.3 Fries v novém kabátě
Věděli jste, že z 1 300 odrůd brambor pěstovaných v Evropě vybrala společnost McCain na výrobu skvělých McCain hranolků jen 13 nejlepších? Jejich další předností je, že McCain pro co nejnižší obsah nasycených tuků používá na přípravu 100% slunečnicový olej. 1.2.3 Fries jsou navíc vhodné i pro vegany a neobsahují lepek. Díky těmto vlastnostem a skutečně skvělé bramborové chuti hranolků připravíte jednoduchou a kvalitní večeři pro každého člena rodiny.

Vaše oblíbené McCain hranolky hledejte v mrazících boxech v novém obalu. Najdete je velmi jednoduše: vizuál totiž tvoří hranolky a dvě ingredience, ze kterých jsou připravené – bramboryslunečnicový olej.

A to není všechno! Nové obaly obsahují o 20 % méně plastu než do teď. McCain se tak řadí ke společnostem, kterým záleží na životním prostředí.

TŘI: Jednoduchá a chutná večeře během týdne? Hotovo!
McCain hranolky 1.2.3 Fries můžete servírovat jen s jednoduchou zeleninovou přílohou, kečupem či dipem. Pokud však máte v plánu rodinný oběd či večeři během uspěchaného týdne a zároveň chcete pro svoji rodinu kvalitní jídlo, inspirujte se receptem plným chuti. Více podobných receptů najdete na www.mccain.cz.

Smažený losos s koprovou omáčkou
Ingredience:
1 balení hranolků McCain 1.2.3 Fries Crinkle
1 svazek kopru
1 ČL drceného anýzu
200 ml smetany ke šlehání
100 ml zakysané smetany
1 ČL hořčice
600 g filetu z lososa s kůží
1 ČL másla, citrón
sůl a pepř

Příprava:
McCain 1.2.3 Fries Crinkle upečeme v troubě podle návodu na obalu. Kopr umyjeme, osušíme a nasekáme. Smetanu ušleháme do polotuha. Lososa ochutíme solí a pepřem a osmažíme ho na másle na slabém plameni. Filety 5 minut smažíme postavené na kůži, potom je otočíme a smažíme další cca 3 minuty shora. Rybu vyjmeme z pánve a odložíme na teplé místo. Drcený anýz krátce osmažíme na oleji, který zůstal po rybě, a přidáme zakysanou smetanu. Vaříme asi 1 minutu, následně přidáme kopr, hořčici, sůl, pepř a zlehka ušlehanou smetanu. Hranolky s lososem podáváme s koprovou omáčkou.

Zdroj a foto: McCain

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *