Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

ZábavaZe života

Vysněná krása: Jak na svou účast v pořadu plném životních změn vzpomíná a šla by do proměny znovu?

První statečná žena má za sebou svou účast v pořadu Vysněná krása. Jak se Pavlíně daří žít v novém těle, ale hlavně, jak je s ním spokojená? Celý díl najdete na iprima.cz, na další se můžete těšit vždy v pondělí večer na Primě. Dívejte se!

Časosběrná docu reality show odhalila nejen Pavlínina trápení, ale také to, co s nimi lze provést. A jak to celé dopadlo? Sedmatřicetiletá manažerka Pavlína před celým světem skrývala jedno tajemství, které jí v jejím životě působilo starost: převis kůže na břiše. Ten Pavlíně zůstal po porodu. Přestože zhubla, kůže zůstala nepružná a diety ani cvičení nezafungovaly. Dvanáct let se trápila, nakonec se rozhodla jít doslova s kůží na trh a přihlásila se do časosběrného pořadu Vysněná krása. Spolu s ní mohli diváci procházet všemi zákroky na cestě za vysněnou krásou. A jak výsledek nakonec komentovala sama účastnice?

„Cítím se úžasně oproti tomu, jak jsem se cítila před tím. Faktem je, že jsem ženská a vždycky budu mít nějaké problémy s tím, jak bych chtěla vypadat, ale to už je jen maličký krůček k té vysněné kráse. Jsem ráda, že jsem do Vysněné krásy šla, nelituji a šla bych do toho znovu. Kdybych se teď, na základě zkušeností, měla rozhodnout a čas se vrátil, určitě bych do toho zase šla.“ A dodává: „U zrcadla mi jen běželo, v dobrém slova smyslu, hlavou: Panebože, to jsem já? A vím, že postavu ještě musím dopilovat, ale i s tím malým detailem – jsem krásná“.

Ovšem své k tomu dodal i její partner, který si během Pavlínina snažení také nechal jednu věc upravit – zuby. Jednak nechtěl být vedle Pavlíny ošklivý, a navíc krásné zuby potřebuje i kvůli pracovním schůzkám. S výsledkem je spokojený, také ale oceňuje Pavlíninu proměnu. „Každý chlap je šťastný, když je jeho žena šťastná. Potom je ten život hezčí, samozřejmě. Pavlína je nádherná.“

Příběhy statečných účinkujících, dechberoucí proměny, skrytá tajemství i mindráky… Teď všechny ženy konečně najdou odvahu se jim postavit a zbavit se jich, aby se mohly cítit lépe a začít se na svět usmívat. Zkratkou k Vysněné kráse za pomoci špičkových odborníků estetické medicíny, plastické chirurgie a stomatologie vás provází Alice Bendová.

Foto: archiv Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *