Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Maestro: prémiová řada je zpět s novými recepturami

Dopřejte si pořádný kus umění, od 4. dubna je ve všech restauracích McDonald’s dostupná limitovaná edice prémiových hovězích a kuřecích burgerů Maestro. Ty tvoří jedinečné ingredience, které přináší nový chuťový zážitek.

Nenechte si ujít edici čtyř prémiových burgerů Maestro, která opět přináší prémiové hovězí maso a speciální a neotřelé kombinace omáček a chutí. V řadě Classic se můžete těšit na kombinaci vysokého šťavnatého hovězího masa či křupavého kuřete, čedaru, slaniny, cibule, kyselé okurky a speciální bazalkové hořčice, v řadě Fresh pak na spojení vysokého hovězího masa nebo křupavého kuřete se svěží čerstvou okurkou, ementálem a originální kombinací marocké a lemon omáčky, to vše v chilli žemli. Maestro je prémiová platforma burgerů, které jsou složeny z originálních ingrediencí spolu se speciálním mixem omáček, jejichž výsledkem je jedinečný chuťový zážitek. Nabídku burgerů doplňuje také limitovaná edice finger foods. Tu nyní tvoří rustikální hranolky se Sour cream omáčkou, kuřecí křídla a od května pak také sýrová kolečka s liškami. Ochutnejte novou řadu Maestro, k dostání je ve všech restauracích McDonald’s po dobu třech měsíců od pondělí 4. dubna.

Zdroj a foto: www.mcdonalds.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *