Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Seriál Chlap: Primář chce vyřadit Franka z normálního života

Šestým dílem dnes večer na obrazovce televize Nova pokračuje seriál Chlap. 

Primář Sýkora (Jiří Dvořák) a jeho manželka (Barbora Seidlová) pracující ve farmaceutické firmě, mění Frankovy (Tomáš Maštalír) léky. To má zapříčinit jeho vyřazení z normálního života. Nikdo ovšem netuší, že nová psychofarmaka budou mít extrémně devastující účinek. Část této epizody se odehrává v době před deseti lety, kdy se rozhodovalo o tom, zda bude tehdejším primářem jmenován vedoucí lékař Sýkora nebo mladší, ovšem talentovanější Ondřej Frank. Tomu k získání primariátu pomůže i správné určení diagnózy u případu mladého Filipa Coufala (Jan Nedbal). Tomu zachrání život, byť za cenu rozhodnutí, která následně ovlivní celou další Filipovu existenci. V tomto období však musí Ondřej Frank řešit i problémy se zdravotním stavem jeho tehdejší manželky Hany. Dojde i na klíčovou událost, která změnila život celé rodině Frankových – smrt jejich syna Matěje.

Co se stane mohou diváci sledovat už dnes od 20:20 na obrazovce televize Nova. Sedmý díl pak najdou na Voyo o týden dřív, tj. rovněž ode dneška 14. dubna.

Zdroj a foto: Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *