Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SoutěžZdraví

Soutěž o balení přípravků s hořčíkem pro zdraví a psychickou pohodu

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Balíček produktů IQ Mag vyhrává: Michal L., Přerov; Jitka W., Praha-východ; Otto L., Praha. Výhercům gratulujeme!

Vyhrajte přípravky z chytré řada vitaminových a minerálních přípravků IQ Mag, které tělu zajistí přísun potřebného hořčíku. Tři výherci se mohou těšit na balíček s IQ Mag produkty v hodnotě 500,-Kč

Potíže s usínáním, stres, únava, křeče nebo zažívací problémy dnes trápí značné množství lidí. Za mnohými těmito obtížemi přitom může stát nedostatek hořčíku. Tělo jej totiž spotřebovává, ale vrátit jeho hladinu do normálu může být pomalý proces. Aby byl efekt opravdu znatelný, je potřeba užívat hořčík chytře.

Z nové řady IQ Mag od společnosti Naturprodukt si vybere každý dle svých potřeb. Někdy stačí nejzákladnější varianta, což je kombinace hořčíku s vitaminem B6, která přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Šumivá formule RELAX s výtažky meduňky, heřmánku a mučenky napomáhá k večernímu zklidnění. Kombinace STOP KŘEČÍM FORTE obsahuje extrakt z chinovníku červeného, který napomáhá relaxaci svalstva.

Chytrá řada vitaminových a minerálních přípravků IQ Mag existuje v tabletách, kapslích nebo šumivých tabletách, a tělu zajistí přísun potřebného hořčíku. Cena od 82 korun, k dostání v lékárnách nebo na www.naturprodukt.cz

Soutěžní otázka: Doplněk stravy IQ Mag RELAX hořčík ve formě šumivých tablet obsahuje extrakty z:
a) Meduňky a mučenky
b) Meduňky, mučenky a heřmánku
c) Třezalky a heřmánku

Správnou odpověď zasílejte na mail soutez@tojesenzace.cz do 22.5.2022. Do předmětu uveďte IQ Mag. Vyhrává 350., 450. a 550. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zdroj a foto: www.naturprodukt.cz

Jeden myslel na “Soutěž o balení přípravků s hořčíkem pro zdraví a psychickou pohodu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *