Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

“Jedeme dál…” jižní Čechy 2022

Čeští zpěváci a herci se potkali na týdenní akci v jihočeské obci Lipno na podporu kultury, cestovního ruchu a znovu potkávání se mezi spoluobčany a to pod záštitou hejtmana jihočeského kraje Martina Kuby a starosty obce Lipno nad Vltavou Zdeňkem Zídkem.  

A tak do hotelu Element, kde všichni účastníci této akce byli ubytováni, přijely například rocková zpěvačka a učitelka na Mezinárodní konzervatoři Marcela Březinová, muzikálová zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová, která musela navíc řešit problémy s autem, herečka Hana Sršňová, která zde přímo u jezera v restauraci Marina hned první den oslavila s kolegy své narozeniny. Dorazil také herec Petr Batěk, který se při koncertu doprovodil na kytaru, zpěvačka skupiny The Rockset Tribute Band Zuza Nová i se  svým manželem a zvukařem této akce Pavlem, ze Slovenska dorazil mladý zpěvák Martin Harich se svou přítelkyní a zpěvák a producent Martin France, který celou akci dával zároveň dohromady.

A tak na interprety čekala, nejen zábava, ale i adrenalin, trochu sportu nebo historické památky. Postupně navštívili například lanovkou Stezku v korunách stromů, kdy po jejím zdolání sjížděli kovovým tubusem dolů k začátku vstupu a stavili se na výborném obědě v Energo restauraci. A odtud na koloběžkách putovali lesem až k bobové dráze, kde měli možnost vyzkoušet tuto atrakci dokonce ve 2 možnostech.

Další den se spustili na raftech z Vyššího Brodu se zastávkou v penzionu Habartov, kde Martin Harich zazpíval a zahrál přítomným na kytaru a mezitím si pochutnali i na připraveném občerstvení. Pak sjížděli druhou část Vltavy až do Rožmberka, kde už pro zúčastněné byla připravená soukromá prohlídky hradu Rožmberk. A při zpáteční cestě na hotel ještě stačili navštívit Čertovu stěnu s krásnou vyhlídkou do okolí.

No a v den koncertu se herci a zpěváci stačili projet ještě parníkem Adalbert Stifter dvouhodinovou plavbou po Lipenském jezeře, kde zase zazpíval a na kytaru se doprovodil herec Petr Batěk, který všechny přítomné cestující mile překvapil.

A po návratu z plavby po jezeře se začal pomalu chystat benefiční koncert pro všechny příchozí zdarma a vypukl s úderem 18.00 hodiny. Střídal se interpret za interpretem a při tomto premiérovém hraní před hotelem Element se diváci opravdu bavili a náměstíčko bylo za chvíli plné.

Takže to vypadá, že se všichni svorně a s radostí dohodli, že se pomalu pustí do příprav čtvrtého ročníku této svěží a originální akce s patřičným názvem „Jedeme dál…“ jižní Čechy, tentokráte ovšem s letopočtem 2023.

Zdroj a foto: www.martinproduction.eu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *