Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Rodinná nábytkářská firma Wuders rozšiřuje portfolio o nové materiály a zároveň se vrací ke kořenům

Česká značka Wuders, která vyrábí udržitelný nábytek z oceli a masivu dubu a buku, nezahálela ani přes letní prázdniny. Svou nabídku nově rozšiřuje o 21 produktů hodících se do bytových interiérů, kanceláří nebo ateliérů. Mezi jídelními stoly, konferenčními stolky, policemi, stojany a nejrůznějšími doplňky představujeme pět nejzajímavějších.

Jídelní stůl Bunyan
Bukový jídelní stůl s dřevěnými nohami. Přání zákazníků jsou pro Wuders důležitá a požadavek na dřevěné nohy vzešel od nich. Bunyan je celodřevěný jídelní stůl z masivního buku s výztuží z pevné oceli. A proč právě bukový? Vzhledem k vysoké poptávce po dubovém masivu nestíhají dubové stromy dorůstat, Wuders tak vzhledem k šetrnosti k přírodě sáhli po stejně kvalitním materiálu, který je navíc cenově příznivější. Bukový masiv má kvality dubu, je velmi pevný, odolný a má lehce načervenalý odstín i jemný vzor. Navíc se s ním skvěle pracuje. Cena od 19 690 Kč.

Polohovací stůl Archimédés
Absolutní novinka z dubového masivu. Uchvátí především tím, že si jeho výšku díky elektrickému ovládacímu panelu můžete přizpůsobit svým aktuálním potřebám. “Výškově nastavitelný stůl Archimédés spolu s podstavcem pod monitor vytváří komfort zdravé pracovny a poskytuje pracovní prostředí, díky kterému nebudete mít nouzi o nové nápady,” představuje novinku Václav Herka, designér výrobků Wuders. Cena od 21 990 Kč.

Organizér z dead stock materiálu Junglans
Organizér na pracovní stůl potěší milovníky pořádku. Vyroben je z amerického ořechu, ze kterého Wuders vyrábí oblíbený designový jídelní stůl Wonka. Dřevo, které se díky velikosti nebo atypickému tvaru na stůl nedá použít, je zpracováno do podoby organizérů. Wuders tak potvrzuje svůj šetrný přístup k přírodě, šetří materiál i nervy zákazníků, protože pořádek na stole je základ klidného a úspěšného dne. Cena 1 790 Kč.

Kovový stojan na květiny Kolenati
Doplňky jsou u zákazníků velmi oblíbené. Nově se v nabídce Wuders nachází industriální designový kousek pro menší pokojovky, skvěle v něm vypadají třeba převislé filodendrony. Stojan je vyrobený z oceli a na e-shopu ho najdete ve dvou barevných konfiguracích. Cena 2 699 Kč.

Konferenční stolek Waikiki
Oblíbený konferenční stolek z dubového masivu v novém kabátě. Tentokrát byl při výrobě kladen důraz na celodřevěné provedení. Celkový design stolku tak potěší milovníky skandinávského i venkovského stylu. Stolek Waikiki má velkou odkládací plochu a díky stabilním dřevěným nohám je ideální volbou do většího obývacího pokoje. Cena od 11 290 Kč

Zdroj a foto: Wuders

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *