Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Speciální maska s kolagenem a vitamínem E nedovolí pleti stárnout

Masky máme rády, protože dokážou jako mávnutím kouzelného proutku vylepšit náš vzhled a proměnit unavenou pleť v mladistvou, pevnou, pružnou a zářící. K těm nejúčinnějším patří ty, které obsahují kolagen. Novinkou je Essenté Intenzivní maska s kolagenem a vitamínem E.

„Kolagen je základní stavební látkou našeho těla, která se nejvíc nachází ve vazivech, chrupavkách a kloubech. Této bílkovině vděčíme krom jiného i za to, že máme hladkou, pevnou, mladistvě vyhlížející pokožku. Jenže s přibývajícími roky kolagenu ubývá, pleť ztrácí svoji pružnost a pevnost, je dehydratovaná a snadno se na ní tvoří vrásky. Proto je vhodné začít tělu kolagen zase dodávat. A to dvěma způsoby – vnitřně, prostřednictvím některých potravin, případně doplňků stravy, a také zevně – vhodně zvolenými kosmetickými přípravky. Kolagen tak doplní bílkovinové zásoby důležité pro stav tkání a přispěje k obnovení buněčné struktury. Výsledkem je hladší, pevnější a hydratovaná pleť,“ vysvětluje Denisa Jasinská z české kosmetické společnosti Essenté, která se věnuje vývoji a výrobě tzv. kosmeceutik, což jsou přípravky na pomezí kosmetiky a farmacie.

Dokonalá kombinace
Na účinné vstřebávání kolagenu mají vliv také některé vitamíny a minerální látky – například vitamín C, E, B7 (biotin) a zinek. „Když jsme vyvíjeli novou pleťovou masku s kolagenem, obohatili jsme ji o vitamín E. Ten totiž patří k významným antioxidantům a dokáže pleť chránit před volnými radikály. Zároveň napomáhá k lepšímu vstřebávání kolagenu. Výsledek nás nadchl – účinek masky je totiž vidět již po prvním použití, kdy je pleť zpevněná a intenzivně hydratovaná,“ říká Denisa Jasinská ze společnosti Essenté.

Nová Essenté Intenzivní maska s kolagenem intenzivně hydratuje a vyživuje pleť, zlepšuje její pevnost a pružnost, zklidňuje napjatou a dehydrovanou pokožku, chrání ji před působením negativních vlivů a zvyšuje její obranyschopnost, redukuje tvorbu vrásek a zanechává pleť jemnou a hebkou. Koupíte ji na www.essente.cz za 150 Kč.

Použití je snadné: Vyjměte masku z obalu a opatrně ji rozložte. Pak ji přiložte rovnoměrně na celý obličej, upravte okolo očí, nosu a úst. Vyhlaďte ji a poté nejprve navlékněte na uši horní otvory masky a poté ji zafixujte navlečením spodních otvorů. Nechte působit 15–20 minut. Po uplynutí této doby masku opatrně sejměte a případný zbytek vmasírujte do pleti. Maska je určena k jednorázovému použití, doporučuje se aplikovat 1–2x týdně.

Tip: Pro zvýšení pocitu osvěžení a relaxace lze masku před použitím a vyjmutím z obalu ochladit v lednici nebo ohřát na 2-3 minuty ve vodní lázní (50–60 °C).

Profesionální péče
Volba aktivních látek a dalších složek jednotlivých přípravků české kosmetiky Essenté, stejně jako jejich přesné poměry a výrobní postupy, jsou postaveny na nejmodernějších vědeckých poznatcích z oblasti kosmetologie a dermatologie. Kosmetika Essenté tak zcela naplňuje mezinárodní kritéria, která ji opravňují, aby byla označována výrazem kosmeceutikum, tedy všeobecně uznávaným označením pro nejvyšší kategorii kosmetických produktů. Více informací najdete na Inspirace.essente.cz

Zdroj: Inspirace.essente.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *