Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Wuders představí všechny své novinky včetně netradiční povrchové úpravy na letošním Designbloku

Rok 2022 se v rodinné nábytkářské firmě Wuders nese v duchu velkých změn. Proto je nasnadě, že se jako brand poprvé ve své historii zúčastní prestižního mezinárodního festivalu designu. Na začátku října můžete jejich instalaci navštívit v rámci 24. ročníku Designbloku v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze. Představí zde nejnovější výrobky, novou povrchovou úpravu a popovídat si můžete přímo se zakladateli této rodinné firmy z Hodonína, která loňský obrat 58,5 milionů letos plánuje ještě o 10 milionů navýšit.

Designblok se letos na podzim promění v les a na jednom z návštěvních míst najdete značky, které pojí téma rodinné stříbro. Moc nás potěšilo pozvání od pořadatelů se letošního ročníku zúčastnit. Protože dřevo a rodina, to je něco, co se značkou Wuders plně souzní,” říká Jan Herka, jeden ze zakladatelů rodinné firmy z Hodonína.

Na Designbloku chtějí Wuders prezentovat svou tvorbu, hluboké kořeny v rodinné tradici, ale samozřejmě i novinky, kterých tento rok přináší opravdu hodně. Ať už se jedná o klasiku

v portfoliu jídelních stolů nebo bytové doplňky. V rámci instalace si návštěvníci budou moci prohlédnout výrobek, který odhalíme právě při příležitosti Designbloku, dále pak industriální kousky z oceli a v neposlední řadě naši novou povrchovou úpravu,” doplňuje Herka.

Novou povrchovou úpravu si mohou návštěvníci osahat a okoukat přímo na novince, kterou v rámci Designbloku Wuders představí. Jedná se o BIO laky na vodní bázi, které v České republice najdete pouze u produktů této značky. Vysoce kvalitní povrchová úprava je vyrobena společensky odpovědným výrobním cyklem a ze 75 % z netoxických a ekologicky obnovitelných surovin. Její výroba i použití snižují emise CO2. Pyšní se vynikající tvrdostí, vysokou chemicko-fyzikální odolností a světlostálostí. Je rychleschnoucí a zabraňuje vzniku nežádoucího žloutnutí.

Věříme, že v rámci Designbloku mají Wuders návštěvníkům hodně co nabídnout. Ať už přijdou za příjemným zážitkem, inspirací či nejnovějšími informacemi ze světa dřeva a jeho etické těžby a výroby. Máme zkrátka chuť se představit a ukázat, co umíme,” uzavírá Herka.

Foto: Archiv Wuders

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *