Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZábava

Jeden musí z kola ven aneb první eliminační výzva je tady

První výzva, před kterou byla finálová šestnáctka soutěžících postavena, byl zisk imunitního odznaku. V té další, která se na obrazovky chystá ve středu 21. září, už bude muset soutěž někdo opustit. Na amatérské kuchaře čeká tentokrát test chuti v nejrůznějších podobách a ten, kdo neobstojí, bude muset z kola ven.

I tentokrát budou soutěžící vařit ve třech kolech. Po každém z nich se několik soutěžících odebere do bezpečí balkónu, zatímco ti ostatní budou muset o své setrvání v soutěži ještě zabojovat. Do prvního kola si porotci připravili výzvu, která prověří především schopnost soutěžících uvažovat o jídle a jeho chuti mimo obvyklé kategorie. Porota jim postupně představí pět neobvyklých dvojic surovin, které k sobě na první pohled vůbec neladí, a bude po nich požadovat jídlo, v němž budou obě stejně výrazně zastoupeny. Mezi jakými dvojicemi budou soutěžící volit?

Pokrmy, které porotu nejvíc nadchnou, vynesou svým tvůrcům postupové místo na balkóně. Zbylí kuchaři se budou muset v další výzvě ještě víc spolehnout na svoje chuťové buňky, protože je čeká identifikace surovin ve slepém testu chuti. Ti, kteří podají nejslabší výkon, následně dostanou poslední šanci poprat se o své místo mezi finálovou patnáctkou nejlepších. Minimálně jeden soutěžící totiž na konci dne kuchyň MasterChefa opustí.

Kdo si vytáhne Černého Petra a opustí letošní ročník soutěže MasterChef Česko jako první, zjistí diváci už ve středu 21. září ve 20:20 na TV Nova a už teď na Voyo.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *