Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Nova Lady slaví své první narozeniny, dárek ale dostanou její diváci

Zítra, 18. října, to bude přesně jeden rok, co Skupina Nova rozšířila svou nabídku tematických stanic o Nova Lady. A protože si diváci na Nova Lady oblíbili především zahraniční romantické filmy a seriály, mohou se v předvečer ročního výročí stanice těšit na dárek v podobě programové novinky. Čeká je totiž první díl zbrusu nového romantického seriálu Moje malá princezna.

Nova Lady už rok divákům přináší rozmanitou nabídku zahraničních filmů a seriálů, ve kterých nechybí emoce, drama, romantika a láska. Mezi programové stálice patří seriály ze „světa bílých plášťů“. U diváků zabodoval například jeden z nejsledovanějších seriálů z lékařského prostředí posledních let Nemocnice New Amsterdam s charismatickým Ryanem Eggoldem. Neméně úspěšná byla Nemocnice Chicago Med nebo seriál Dobrý doktor s Freddiem Highmorem v roli mladého, výjimečného, ale tak trochu „podivného“ chirurga. Na premiérové uvedení páté řady tohoto oblíbeného seriálu se diváci Nova Lady mohou těšit už 31. října. Skvěle si u diváků vedly také historické seriály jako Panství DowntonPoldark nebo Pan Selfridge. Bodovaly také zahraniční filmy jako Prázdninová láskaLáska odvedlePotupa mé dcery nebo Zámky lásky.

Co ale u diváků Nova Lady vítězí na plné čáře, jsou romantické seriály. A proto si v předvečer svých prvních narozenin Nova Lady pro své diváky připravila překvapení a v pondělí 17. října odstartuje zbrusu nový romantický seriál Moje malá princezna. Osudy osmileté Öykü, která je na rozdíl od svých vrstevníků velmi empatická a intenzivně vnímá svět kolem sebe, a jejího otce Demira, budou moci diváci sledovat od pondělí do čtvrtka ve 20:15. Nový seriál tak naváže na romantickou vlnu, která odstartovala na Nova Lady již 11. října novým seriálem s příznačným názvem Pomsta nebo láska. V něm diváci mohou sledovat nelehký osud okouzlující Dily, která těsně po svatbě přijde nešťastnou náhodou o svého milovaného manžela, a rozhodne se vzít spravedlnost do svých rukou. Ovšem aniž by to tušila, zamiluje se do vraha svého zesnulého muže. Bude její láska k němu silnější než touha po pomstě?

Pokračovat na Nova Lady v další sezoně budou samozřejmě i další oblíbené pořady, jako jsou reality show Vítejte doma nebo premiérový Život na jachtě: Pod plachtami. A na své si přijdou i fanoušci seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, jehož reprízy budou i nadále součástí odpolední programové nabídky Nova Lady.

Foto: archiv Nova Lady

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *