Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Neskutečné! Marek Ztracený vyprodal stadion Eden podruhé! Tentokrát za dvě hodiny

Pohádka, kterou prožívá Marek Ztracený se svými fanoušky, pokračuje. Poté, co se jeho první ohlášený koncert v pražském Edenu prodal za rekordní necelou hodinu, se o pár dní později zapisuje do historie znovu. Druhý přidaný termín na jednom z největších fotbalových stadiónů v Česku se totiž opět vzápětí vyprodal! Dalších 32 000 vstupenek zmizelo tentokrát za necelých 120 minut! Systém pod náporem fanoušků znovu kolaboval a velká část nakupujících se vstupenek opět nedočkala.

Sám zpěvák reagoval: „Jen těžko se mi hledají slova a možná mi to ještě nedošlo. Každopádně už teď vím, že zhruba 65 000 z vás/z nás je v tuhle chvíli součástí něčeho, co se zapsalo do historie českého hudební scény nejspíš navždy! Což je krásné, ale taky to nejméně důležité. To nejdůležitější je, že v červnu budeme všichni spolu… a zažijeme dva neuvěřitelné večery. Děkujeme za to!“

Fanoušci začali na sociálních sítích okamžitě zpěváka bombardovat zprávami s prosbou o třetí koncert, který by dopřál zážitek dalším 30 000 fanoušků.

„Vnímám, kolika z vás se nepodařilo vstupenky koupit a kolik z vás je zklamaných! Já vás tam chci! Chci, abyste byli u toho, avšak jediný možný a taky definitivně poslední termín, který bychom mohli přidat, je 16. 6., tedy v pátek. Což je do jisté míry trochu nefér vůči těm, co nakupovali jako první. Teď jde o to, jestli by fanoušci, na kterých nám maximálně záleží, měli pochopení a natolik dobré srdce, že by dopřáli tenhle zážitek dalším 30 000 z vás, nebo ne. Necháme tedy rozhodnout fanoušky. Máte to ve svých rukou pouze vy, a pokud vás zajímá názor mě a kapely – strašně moc bychom si to přáli a žádáme vás tímto o svolení. Slibujeme, že vám v sobotu a neděli zahrajeme o písničku navíc a že spoustě lidí uděláte radost. Nicméně platí, že rozhodujete vy. Tohle férové gesto fanoušci ocenili a tisíce fanoušku nyní s nadějí čeká, zda se na koncert přece jen dostanou. Ať tak či tak, děkujeme za další dvě hodiny, na které nikdo z nás už nezapomene, a vítejte v tomhle příběhu s názvem Eden! Milujeme vás!“ vysvětluje Ztracený na sociálních sítích.

Foto: archiv M. Ztraceného

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *