Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Zpěvákovi Patrikovi Stoupovi popřála k narozeninám řada známých osobností

V pondělí se konal narozeninový koncert zpěváka a skladatele Patrika Stoupy na který dorazila i spousta jeho přátel z řad známých osobností.

Pogratulovat přišli třeba zpěvačka a moderátorka Sonia Edde, zpěvačka Yanna, kytaristka Tereza Rays, operní pěvkyně Jana Šrejma Kačírková, zpěvačka Petra Zámečníková, influencer Vojtěch Medlen, stylista Martin Gruntorád nebo třeba zástupci nadačního fondu Pandachild.

Společně s Patrikem Stoupou vystoupily dvě krásné dámy – zpěvačky Eva Matějovská a Markéta Poulíčková.

Ty si střihly společně s Patrikem duety a následně každá zazpívala svou sólovou píseň. Celým večerem poté provázela skvělá moderátorka Eva Čížkovská, kterou s oslavencem pojí mnohaleté přátelství.

Koncert krásně doplnila gratulace Patrikovi partnerky Terezky, která na pódium přinesla dort. Mezi dalšími gratulanty byla umělkyně Zuzana Gasčarová, která Patrikovi vytvořila digitální obraz s Patrikovou podobiznou a následně jej přenesla na plátno.

“Celý večer se nesl ve velmi příjemném duchu, všichni byli moc milí a já, i za Patrika, moc děkuji všem, kteří se na uskutečnění koncertu podíleli – celý tým – Jaroslav Bouda, Romana Turková, Jan Doskočil a další. Velké díky patří také partnerům koncertu – Vinařství sv. Barbora a Kadeřnický a tetovací salon Platýz,” komentuje koncert produkční koncertu a manager Patrika Stoupy, Petr Pastrněk.

“Děkuji všem kamarádům,  fanouškům a rodině, za to že dorazili na můj narozeninový koncert, moc si toho vážím a těším se někdy na viděnou, třeba na mých Vánočních koncertech v Praze, Kolíně a Sedlčanech,” dodal oslavenec Patrik Stoupa.

Foto: Ladislav Rostaš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *