Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Baileys má „lehčí“ novinku – uvádí Baileys Deliciously Light

Baileys drží krok s trendy a vychází vstříc těm, koho zajímá udržitelnost a zdravý životní styl.  Na trh uvádí Baileys Deliciously Light, originální irský krémový likér, který ale obsahuje o 40 % méně kalorií a cukru.

Vychutnejte si lahodnou chuť Baileys, ale s o 40 % méně kalorií a o 40 % méně cukru než u Baileys Original – to znamená, že nový likér má pouze 94 kalorií na 50 ml porci. Vychutnejte si ho jen tak s ledem, nebo si ho přimíchejte do kávy.

KDO
Uvědomělí lidé, kteří hledají všestranné a bezstarostné možnosti pití.

CO
Stejně lahodné Baileys, které znáte a milujete — smetanová kombinace pravých irských mléčných výrobků, irské whiskey a vanilkové příchutě — nyní vyrobená s o 40 % méně cukru a o 40 % méně kalorií.

KDE
Doma

KDY
Každý večer, kdykoli po práci, s drahou polovičkou, během relaxace a odpočinku nebo třeba na víkendovém brunchi s přáteli.

PROČ
Dobrota, která se hodí k vyváženému životnímu stylu. Baileys si parádně vychutnáte a můžete si ho s radostí dát, aniž byste cítili výčitky.

Tipy na servírování:
S LEDEM
Vložte led do skleničky. Přidejte 50 ml Baileys Deliciously Light. Vychutnejte.


MRAŽENÉ SMOOTHIE
V mixéru míchejte 75 ml Baileys Deliciously Light s 1 šálkem malin a 1 šálkem ledu tak dlouho, dokud nedostanete světlou a našlehanou směs. Navrch dejte čerstvé maliny a vychutnejte.

LEDOVÁ KÁVA
Vložte led do skleničky. Naplňte skleničku 175 ml ledové kávy. Smíchejte se 75 ml Baileys Deliciously Light. Zamíchejte a vychutnejte si váš drink!

HORKÁ NAPĚNĚNÁ KÁVA
V hrnku na kávu smíchejte 75 ml Baileys Deliciously Light se 60 ml espressa. Zahřejte mléko a vyšlehejte ho do pěny. Nalijte pěnu na kávu a vychutnejte.

DELICIOUSLY LIGHT: GOLDEN GLOW
Suroviny: 1 dl Baileys Deliciously Light, 1,5 dl BulleitBourbon, 1 dl ovesného mléka, 1,5 dl javorového sirupu, špetka mleté kurkumy, špetka kardamom. Postup: Všechny přísady protřepejte a dvakrát sceďte přes velkou kostku ledu do sklenice na whiskey.

Zdroj a foto: Baileys

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *