Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Šestnáctiletá Kaya suverénně potvrzuje svou pozici na hudební scéně

Svým debutem „Someone Else To Blame“ opanovala playlisty na Spotify, kde se držela víc než šest měsíců. Oslovila nejen své nové fanoušky, ale i odbornou veřejnost. Nyní přichází s novým singlem „I Think I Don’t Understand“, který produkovala společně s vyhledávanými producenty Reginaldem a Davidem Kandlerem a který vychází na labelu Tranzistor.

Kaya je čerstvě šestnáctiletá muzikantka, která se rozhodla na nic nečekat a prorazit do hudebního světa už ze střední školy. Doprovází se na klavír a věnuje se studiu hudební produkce. Její debutový singl půl roku figuroval ve čtyřech stěžejních playlistech na Spotify. Kromě tohoto neuvěřitelného úspěchu a přízně nových fanoušků sklidila i pozitivní kritiku od hudebních kolegů.

Nová píseň „I Think I Don’t Understand“ je dalším posunem v její tvorbě a od debutu je zřejmý zásadní producentský zásah a současnější zvuk. Na tom se podílela sama autorka a zpěvačka společně s vyhledávanými producenty Reginaldem a Davidem Kandlerem.

„Hudba je pro mě možnost a způsob vyjádřit své pocity a myšlenky. Baví mě její různorodost,” říká o svém vztahu k hudbě Kaya.

Studentka osmiletého Gymnázia mezinárodních a veřejných vztahů v Praze si sama skládá písničky i píše texty. Pravidelně navštěvuje studio Musartedo, kde se učí hudební produkci. S hudbou se seznámila již v sedmi letech ve sboru Českého rozhlasu. Zúčastnila se několika pěveckých soutěží, kde kromě zkušeností nasbírala i ocenění od odborných porot. Momentálně pracuje na technice zpěvu s uznávanou učitelkou Hanou Peckovou, v jejíž péči jsou například Lenka Dusilová, Dan Bárta a mnoho dalších.

Multilink: https://lnk.to/KayaIThinkIDontUnderstand

Foto: archiv Kayi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *