Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití🎄 Vánoce

Připijte si jedinečným pravým tonicem v růžovém

Svátky jsou již za dveřmi. Popusťte uzdu fantazii, potěšte své chuťové pohárky a užijte si je na růžovo! Nový Schweppes Pink Tonic vychází z originální receptury pravého tonicu Schweppes. Jako jediný z růžových toniců známých značek je vyrobený z nejkvalitnějších ingrediencí se 100% přírodními aromaty a hlavně – z chininu. Právě tahle přísada totiž dělá tonic tonicem. Unikátní Schweppes Pink Tonic je sofistikovanou jemnější variantou klasického tonicu s nasládlými tóny ovoce, a navíc s nižším obsahem cukru.

Díky svěží ovocné a jemně nahořklé chuti si Schweppes Pink Tonic můžete užít jen tak, či s pár kostkami ledu. Skvěle se však hodí i do koktejlů. Výtečnou volbou je například sofistikovaná růžová variace na tradiční Gin&Tonic s prémiovým ginem Beefeater Pink Strawberry. Ten je vyrobený podle originální receptury ginu Beefeater London Dry obohacené o přírodní jahodové esence. Díky tomu se perfektně snoubí s ovocnými tóny nového Schweppesu. Tohle geniální spojení nejoceňovanějšího ginu na světě a pravého růžového tonicu si prostě nemůžete nechat ujít!

PINK GIN&TONIC
Suroviny:
12 cl Schweppes Pink Tonicu
4 cl Ginu Beefeater Pink Strawberry
Citrónová kůra a červené ovoce

Postup:
Sklenici naplňte ledem a nechte ji ochladit. Vylijte přebytečnou vodu. Přidejte Beefeater Pink Strawberry a Schweppes Pink Tonic. Ozdobte malinou a plátkem citrónové kůry.

PINK COLLINS
Suroviny:
10 cl Schweppes Pink Tonicu
4 cl Ginu
1,5 cl Cukrového sirupu
1,5 cl Limetkové šťávy
Limetka a snítka máty

Postup:
Na kostky ledu ve sklenici Copa nalijte gin, limetkovou šťávu a cukrový sirup. Pak nalijte 10 cl Schweppes Pink Tonic. Ozdobte snítkou máty a limetkou.

PINK PURE
Suroviny:
25 cl Schweppes Pink Tonic
Citrónová kůra

Postup:
Sklenici Copa naplňte kostkami ledu. Přidejte Schweppes Pink Tonic. Ozdobte plátkem citrónové kůry.

MY VIRGIN PINK
Suroviny:
12 cl Schweppes Pink Tonic
1,5 cl Jahodového sirupu
2 cl Limetkové šťávy
Plátek citrónu, snítka máty a jahoda

Postup:
Naplňte sklenici Copa kostkami ledu nebo drceným ledem. Přidejte sirup, šťávu a Schweppes Pink. Ozdobte plátky citrónu, snítkou máty a jahodou.

ALMOST PINK
Suroviny:
10 cl Schweppes Pink Tonic
4 cl Brusinkové šťávy
2 cl Limetkové šťávy
1 Plátek limetky, limetková šťáva, červené ovoce a snítka máty

Postup:
Sklenici Copa naplňte kostkami ledu. Přidejte brusinkovou šťávu, limetkovou šťávu a Schweppes Pink Tonic. Ozdobte plátkem limetky, červeným ovocem a snítkou máty.

Schweppes Pink Tonic je k dostání v 0,5l a 1,5l lahvi. Vychutnat si jej můžete také ve své oblíbené restauraci.

Zdroj a foto: Schweppes

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *