Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

❤ ValentýnTechnologie

Víte, co si vaše polovička přeje na Valentýna? Květiny ani čokoláda to nejsou

Den svatého Valentýna se neúprosně blíží. Už od nepaměti si v tento den zamilovaní dávají dárky, píšou pohlednice, navštěvují svou oblíbenou restauraci nebo chodí do kina. Průzkum společnosti Huawei na sociálních sítích zaměřený na zvyky moderních párů však ukazuje, že lidé chtějí pravý opak. Většina dotázaných by se raději klasickým valentýnským aktivitám vyhnula a dala přednost něčemu originálnímu.

Počátky Valentýna sahají do roku 269, ale až v 18. století se začal formovat do dnešní podoby s květinami, sladkostmi a pohlednicemi. Valentýnské zvyky se neustále vyvíjejí a je na čase posunout je zase o kousek blíž do současnosti. Páry dnes spíš touží po nezapomenutelných a originálních zážitcích.

Až 72 % se na tradičním rande „nudí“
Nedávný průzkum společnosti Huawei odhalil, jak se mění zvyky českých a slovenských párů na svátek svatého Valentýna. Až 72 % dotázaných se shodlo na tom, že tradiční rande je nebaví a raději by zažili něco originálního a vzrušujícího.

Zapomeňte na nudnou klasiku a vezměte raději svou polovičku místo večeře do zábavního parku nebo na lezeckou stěnu. Na pořádnou dávku adrenalinu jen tak nezapomene. Pokud váháte, jestli své plány prozradit předem, nebo si je nechat pro sebe, průzkum Huawei odhalil, že až 81 % respondentů má rádo překvapení. Ale co by to mělo být?

Už žádné květiny a čokolády
Více než polovina dotázaných měla pocit, že jejich partner neví, co by si ve skutečnosti na Valentýna přáli. Pokud jste si mysleli, že čokoláda a květiny jsou sázkou na jistotu, je nejvyšší čas to přehodnotit. Přes 80 % respondentů uvedlo, že by si přáli dostat něco, co vydrží déle než pár dní. Dopřejte své lásce něco, co jí udělá radost, ale bude zároveň praktické. Potřebuje nový telefon, chytré hodinky na cvičení nebo sluchátka na cestování? V takovém případě byste neměli přehlédnout speciální valentýnskou nabídku od Huawei na vybrané technologické hračky, které jsou nejen praktické, ale i skutečně potěší.

Zachyťte všechny vzpomínky na romantické chvíle
Společnost Huawei zorganizovala na svém Instagramu průzkum, aby ukázala, jak se vyvíjí moderní randění a jak mohou technologie pomoci párům vytvářet, zachycovat a znovu prožívat romantické chvíle, které jim zůstanou na památku na celý život. Zároveň přichází s atraktivními slevami na vybrané produkty právě při příležitosti svátku zamilovaných. Ať už spolu rádi cestujete, sportujete nebo posloucháte hudbu, oceníte sluchátka Huawei FreeBuds 5i za skvělou cenu 2 399 Kč. Navíc k nim dostanete pouzdro jako dárek, takže se nemusíte bát, že byste si je během adrenalinových zážitků poškrábali.

Milovníci zdravého životního stylu a pohybu jistě ocení chytré hodinky, díky kterým bude mnohem snazší plánovat a měřit svou aktivitu. Elegantní Huawei Watch GT 3 Pro navíc dokážou měřit váš krevní tlak a EKG. V keramické bílé s velikostí ciferníku 43 mm je můžete pořídit za krásných 11 999 Kč. Pánský model z kovovým řemínkem o velikosti 46 mm koupíte za 9 999 Kč. Celý Valentýn je provázen nejrůznějšími symboly srdce, tak ukažte své polovičce, že vám na tom jejím záleží.

Pro milovníky kvalitní fotografie je chytrý telefon s kvalitním fotoaparátem něčím, bez čeho se neobejde. Aktuální vlajkovou loď Huawei Mate 50 Pro koupíte nyní v akci za 29 999 Kč. Další vytuněný fotmobil Huawei Nova 10 seženete za cenu 11 999 Kč. Na oficiálním e-shopu Huawei navíc probíhá dodatečná akce, ve které můžete získat ještě dárek k zakoupenému produktu a navíc další výraznou slevu na vybrané produkty.

Vyhrajte smartphone a chytré hodinky zdarma
Co takhle valentýnský dárek pro svou polovičku vysoutěžit? Zkuste štěstí a vyhrajte smartphone Huawei Nova 10 Pro a chytré hodinky Huawei Watch GT3 Pro white leather. Soutěž bude probíhat na Facebookové stránce Huawei a můžete se do ní zapojit od 9. do 13. února 2023 do půlnoci. Stačí se podělit o to, s kým budete tento rok Valentýna trávit. 14. února pak bude vybrán jeden výherce, který získá toto dynamické duo.

Zdroj a foto: https://consumer.huawei.com/cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *