Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Kutilové Pat a Mat odstartují v Galerii Harfa venkovní sezonu otevřením Teras a DinoParku

Oblíbení nešikové Pat a Mat se budou od dubna do října pravidelně objevovat v obchodním centru Galerie Harfa. S živými maskoty pohádkových postaviček se návštěvníci na Harfě setkají vždy jeden víkend v měsíci při programech plných soutěží a zábavy. První dubnový víkend odstartuje Pat a Mat otevřením Teras Harfa a zároveň oblíbeného DinoParku na střeše obchodního centra.

„Nerozluční kutilové baví diváky už bezmála půl století. Za tu dobu se stali legendami, které milují snad všechny generace. Jsme rádi, že se tito roztomilí nešikové rozhodli zavítat i k nám na Harfu a pobavit návštěvníky. Ve spolupráci s nimi jsme připravili sedm víkendů nabitých zábavou, kde si přijdou na své jak děti, tak rodiče,“ říká marketingová manažerka Galerie Harfa Martina Tlustá.

Se začátkem dubna se po zimním spánku otevřou na střeše Galerie Harfa i brány oblíbeného DinoParku. „Těšíme se na novou sezonu v Galerii Harfa a věříme, že blížící se jaro k nám přiláká řadu malých i velkých příznivců druhohor. Doufáme, že obyvatelé našeho DinoParku nevyděsí Pata a Mata, ale stanou se z nich přátelé. Na první dubnový víkend s touto nerozlučnou dvojicí jsme k rodinné vstupence připravili atraktivní dárek,“ říká Milan Choulík, výkonný ředitel DinoParku.

V rámci zábavných víkendů se návštěvníci seznámí s příběhem o vzniku nerozlučné dvojice kutilů Pata a Mata. Tato veselá dvojka se nikdy nevzdává, a i když se jim nedaří, ze všech situací se dostanou svým osobitým způsobem a nakonec jsou se svým řešením spokojeni.

Víkendy s Patem a Matem v Galerii Harfa se ponesou v duchu moderovaného programu plného soutěží a her, nejmenší návštěvníci si zatančí na dětské diskotéce nebo si mohou zasoutěžit na různých stanovištích při plnění úkolů, za které je čeká odměna. Pro zájemce bude připraven fotokoutek, ve kterém se mohou zvěčnit s živými maskoty postaviček Pata a Mata.

Terasy Harfa jsou netradičním prostorem na střeše obchodního centra Galerie Harfa. Každý rok zpříjemňují návštěvníkům jarní a letní měsíce kulturním, gastronomickým nebo sportovním programem. Oblíbená street food zóna na Terasách bude letos návštěvníky lákat na japonské palačinky, tradiční krymské masové chebureki, speciality balkánské kuchyně, vynikající hotdogy, pravé holandské hranolky, točené pivo a skvělé koktaily, lahodnou kávu a zmrzlinu, kterou si dokonce mohou zákazníci natočit do kornoutu sami.

Termíny víkendových akcí s Patem a Matem v Galerii Harfa:

  • 1. – 2. dubna Otevření Teras a DinoParku s Patem a Matem
    Slavnostní otevření střešního prostoru Terasy Harfa a DinoParku
    Jarní zahrádka – sázení květin s Patem a Matem
  • 13. – 14. května Zamilovaný květen s Patem a Matem
    Oslavy měsíce lásky s Patem a Matem a tvoření dárků ke Dni matek
  • 17. – 18. června Hurá na prázdniny s Patem a Matem
    Zábavné letní aktivity na čerstvém vzduchu a příprava na prázdniny
  • 15. – 16. července Dovolená s Patem a Matem
    Dovádění v bazénku, na skákacím hradu a dalších letních atrakcích
  • 12. – 13. srpna Sportovní víkend s Patem a Matem
    Víkend plný letních sportovních aktivit, závodů a her
  • 2. – 3. září Hurá do školy s Patem a Matem
    Příprava na školu plná zábavy a her
  • 28. – 29. října Strašidelný víkend s Patem a Matem
    Průvod v Halloweenských kostýmech a strašidlení
    Dlabání dýní a kreativní dílničky

Zdroj a foto: Galerie Harfa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *