Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

S technologií Power.Kit připevníte koupelnové doplňky jednoduše a bez vrtání

Součástí každé koupelny by měly být i praktické doplňky. Při jejich výběru je důležité myslet nejen na design, ale i funkčnost. Pozornost by se tak měla věnovat technologiím, kterými lze výrobky připevnit. Právě ty jsou totiž pro instalaci a samotnou životnost doplňků zásadní. Patentovaná technologie tesa® Power.Kit v sobě skrývá všechny výhody, které jsou pro snadnou montáž potřeba. Připevnit doplňky pomocí unikátní lepicí technologie zvládne každý, a to bez nutnosti vrtání do zdiva. V případě potřeby je lze navíc odstranit nebo přemístit.

Aby koupelna nejen hezky vypadala, ale byla rovněž funkční, je třeba myslet i na vhodné doplňky. Věšáky na ručníky a oblečení, držáky toaletního papíru, košíky na šampony a sprchové gely, nebo třeba dávkovače mýdla na ruce, to všechno jsou výrobky, díky kterým bude pobyt v koupelně ještě komfortnější. Nabídka na trhu je široká a není tak problém vybrat koupelnové doplňky z kvalitních materiálů a v požadovaném designu. „Důležité je ale vybrat správnou technologii připevnění. Pokud plánujete doplněk dlouhodobě používat, je vhodné uvažovat o lepení pomocí lepidla. V případě, že vyberete kvalitního výrobce, je systém lepení dlouhotrvající a unese spolehlivě požadovanou zátěž.  Bonusem značkového výrobku může být i možnost odstranění bez zanechání stop. Připevnění bez vrtání a možnost opakovaného umístění bez poškození povrchu ocení nejen nájemníci, ale také všichni, kdo mají obavy z vrtání v koupelně “ doplňuje Jan Dub, marketingový manažer společnosti tesa®.

Přesně takové možnosti zaručuje patentovaná technologie Power.Kit, která je součástí koupelnového příslušenství značky tesa®. Doplňky spolehlivě udrží předpokládanou zátěž a lze je bezpečně uchytit na téměř všech površích, tedy na obkladech, mramoru, sklu, kovu, betonu, dřevu, plastu i kameni. V případě potřeby je lze snadno odstranit nebo přemístit, a to i po několika letech od nalepení. Jedinečnost a funkčnost této technologie spočívá v unikátní kombinaci montážní základny a speciálního lepidla.

Připevnění je navíc snadné a správný postup tak zvládne dodržet úplně každý:

  1. Nejdříve je třeba důkladně očistit povrch, na který se bude koupelnový doplněk připevňovat, a to pomocí čistidla na bázi alkoholu.
  2. Z montážní základny se následně odstraní krycí papír a základna se nalepí na požadované místo.
  3. Do většího otvoru v základně se vtlačí lepidlo, a to do doby, než se objeví v menším otvoru. Je důležité, aby se základny již nedotýkalo.
  4. Poté se vše nechá zaschnout po dobu 12 hodin.
  5. Finálním krokem je nasazení vybraného koupelnového doplňku a jeho přimontování k základně.

Společnost tesa® nabízí široké portfolio designových a funkčních koupelnových doplňků.

Zdroj a foto: tesa-tape.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *