Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

První den festivalu Comic-Con Prague se nesl ve slavnostím duchu

První den akce se nesl primárně v duchu cosplayerů a slavnostního zahájení eventu. Fantastické zahajovačky a symbolického přestřižení pásky se zúčastnili všechny TOP hollywoodské i české hvězdy nebo slavní komiksoví tvůrci, které budou moci potkat fanoušci během celého festivalu. V průběhu festivalu potkáte hvězdy jako jsou Danny Glover, Raphael Luce, Dan Fogler, Corin Nemec, Richard D. Anderson, Matt Ryan či Ian McDiarmid, Rob Williams, Brian Bolland nebo Josef Dvořák a Jaroslav Němeček. 

Mezi hosty, kteří mohli Comic-Con zahájit, byli také čerstvý velvyslanec Spojených států amerických Bijan Sabet, primátor hlavního města Prahy Bohuslav Svoboda či starosta Prahy 9 Tomáš Portlík, samozřejmě po boku marketingového ředitele Active Radio (spolupořadatele akce) Pavla Renčína a programového ředitele festivalu Václava Pravdy.

V pátečním programu nejvíce táhla fanoušky beseda Iana McDiarmida, který se proslavil svou rolí císaře Palpatina ve franšíze sérií STAR WARS, ale i amarounová talk show Josefa Dvořáka, který vzpomínal na 40. výročí kultovního seriálu Návštěvníci.

Zdroj a foto: Comic-Con Prague 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *