Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Jaké používáte pleťové masky a s jakým výsledkem?

Proč byste měla pleťové masky zařadit do své denní rutiny? Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí ve svém portfoliu jedinečné produkty, díky kterým bude vaše pleť zářit. Pojďme si říci, v čem kouzlo pleťových masek spočívá.

Pleťové masky by rozhodně měly patřit mezi produkty denní rutiny. Snadno se nanáší, poskytují okamžité viditelné výsledky a jeiich složení i výkon omlazují pleť. Nejste přesvědčena, že je potřebujete? Nechte se přesvědčit. Masky hydratuji svrchní vrstvu epidermis a mají schopnost proniknout i do spodních vrstev tak, že efekt je dlouhodobý. Kromě toho do hloubky čistí pokožku iritovanou vnějšími vlivy, upravují vzhled pórů a v neposlední řadě zbavují pleť napětí, které může být způsobeno civilizačním stresem, používáním nevhodných přípravků a dalšími faktory. Pokožka je po jejich použití vypnutá a bez vnějších známek stárnutí. Vyživujte svou pokožku prostřednictvím jedinečných přípravků plných výtažků z moře i vy. Bude vám vděčná.

Masky navíc poskytují i široký terapeutický účinek, protože uvolňují a stimulují smysly, hloubkově zlepšují kvalitu pleti, která je díky tomu okamžitě prozářená. Aplikace masky je tak příjemným relaxačním zážitkem, který si ve své koupelně díky produktům Thermes Marins de Saint Malo můžete dopřát i vy.

Vyzkoušejte pleťové masky Thermes Marins de Saint Malo a sílu moře na vlastní kůži.

Naše tipy:
VYŽIVUJÍCÍ MASKA S MOŘSKÝM FENYKLEM A BAMBUCKÝM MÁSLEM  875Kč (75 ml – 2,53 fl.oz)
Jemná a krémová maska kombinuje výtažky z mořských rostlin a bambucké máslo, které vyživují a zklidňují veškerou pokožku a navozují komfortní pocit.

MASKA HYDRA-GOLD SE ŽLUTOHNĚDÝMI ŘASAMI A MOŘSKOU VODOU 845 Kč(75 ml – 2,53 fl.oz)
Maska je opravdovou hydratační lázní a díky komplexu Hydra-Gold obohacenému o žlutohnědé řasy a mořskou vodu dlouhodobě revitalizuje a regeneruje pokožku. Její vodní textura zahalí obličej do závoje svěžesti a jemnosti.

Zdroj: cosmetics-thermesmarins.cz, foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *