Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Klenotnický dům Bulgari představil na gala akci v Benátkách novou kolekci vysokého šperkařství a hodinek Mediterranea 

Klenotnický dům Bulgari si k představení své nové kolekce vysokého šperkařství a prémiových hodinek Mediterranea vybral Benátky, místo, kde se prolínají nejrůznější středomořské vlivy. Představeny zde byly na čtyři stovky jedinečných kreací vysokého šperkařství, 90 z nich v hodnotě překračující milióny. 

Gala akce se uskutečnila v jedinečném Dóžecím paláci, který je jedním z nejznámějších symbolů Benátek. V roce 2008 značka Bulgari finančně podpořila restaurování místní Scala D’oro.

Do světa kouzelných a oslnivých kreací Bulgari se nechalo vtáhnout mnoho hostů z celého světa. Nechyběly mezi nimi ambasadorky značky Bulgari Lisa z formace Blackpink, Zendaya, Anne Hathaway a Priyanka Chopra Jonas, Yifei Liu, Hikari Mori, Yang Yang či Lashana Lynch. Jedinečnou příležitost si nenechali ujít ani osobnosti ze světa módy – Law Roach a Erin Walsh.

Vůbec poprvé se arkáda Dóžecího paláce stala místem konání exkluzivní přehlídky šperků, pod kreativním vedením módní ikony Carine Roitfeld.

Modelky, včetně supermodelek Stelly Maxwell, Blesnii Minher a Evy Herzigové, která uzavírala přehlídku, kráčely po mole s vzácnou mozaikou, které speciálně pro tuto příležitost vytvořilo Orsoni1888. Molo bylo inspirováno kolekcemi vysokého šperkařství Bulgari. Autorkou hudebního podkresu k přehlídce byla italská dirigentka Beatrice Venezi, dlouholetá obdivovatelka módního domu.

Krásu šperků Mediterranea High Jewelry podtrhly exkluzivní boty od Rene Caovilla. Značka pro tuto příležitost upravila legendární sandály Cleo, které opatřila páskem přes kotník, zdobeným hadem. Tento tvor je blízký značce Bulgari, jejíž ikona Serpenti slaví v letošním roce 75. výročí.

Na přehlídku navázala exkluzivní gala večeře v Sala dello Scrutinio v Dóžécím paláci. Stoly zdobily textilie, které pro tuto příležitosti vytvořila značka Rubelli. Speciální menu vytvořil michelinský šéfkuchař Massimiliano Alajmo, který se narodil v Benátkách a stál v čele legendární restaurace Le Calandre, která v roce 2017 obdržela svou třetí michelinskou hvězdu.

Ve velké stylu uzavřela večer oblíbená zpěvačka Norah Jones, která si pro hosty připravila své největší hity, včetně “Don’t Know Why”, “Come Away with Me” a “Sunrise”.

Foto: Getty Images

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *