Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Nová show Do pořádku startuje již zítra na Primě

Existuje úsloví, že člověk nemá málo prostoru k životu. Obklopuje se jen mnoha věcmi, které mu prostor zaplňují. Zbytečně. A přesně to je leitmotivem pořadu Do pořádku. Vyhoďte polovinu věcí, které máte a nepoužíváte – a bude se vám líp žít. A právě s tím se rozhodla něco udělat herečka a moderátorka Adéla Gondíková a s ní také její tým. Organizátorka Bára, odbornice na úklid Monika a řemeslník Karel.

Za jediný týden společně dokážou zorganizovat jakoukoliv domácnost. I takovou, která přetéká propiskami. Nebo nemá jídelní stůl. Jak totiž Adéla přiznala: „Zarazilo mně, že v mnoha případech lidé nemají jídelní stůl. Jedí u televizního stolku. A pak také to, že většina domácností sbírá obří množství propisek.“

To Monika na natáčení vzpomíná jinak. „Asi mě po letech uklízení nic nepřekvapilo. Po mnoha letech zkušeností s procházením domácností, jsem už všechno vlastně někdy viděla. Dalo se počítat, že nebudou mít naklizeno, od toho jsem tam já, abych se o to postarala. Pokud to mám zmínit, tak mě překvapilo, jak to v jedné domácnosti zapáchalo. V podstatě jsme jen větrali, abychom tam vůbec mohli fungovat. Je ale fakt, že když se z bytu vše vyneslo, byt se vymaloval, uklidil a provoněl, proměna byla obrovská, a to jsme chtěli.“

CO se dělo během natáčení? Pobavil se také někdy štáb, nebo jim bylo na domácnostmi, které potřebovaly dát do pořádku, jen do pláče? Nebylo. Jak můžete vidět v přiložených videích.

Dívejte se, bavte se a dejte si také své bydlení, díky radám z obrazovky Do pořádku. V pátek ve 22:00 na Primě.

Adéla Gondíková a její tým odborníků pomáhá s přeměnou přeplněných a nezorganizovaných českých domovů. Majitelé nevěří svým očím, když vidí všechny své věci vyskládané ve velké hale. Jejich úkol je jasný: jen něco si nechat, ostatní darovat, recyklovat nebo vyhodit. Domovy projdou pořádným úklidem i organizační proměnou. A dům i život jeho obyvatel se dá pěkně do pořádku!

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *