Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Svezte se na letní vlně ledových kávových specialit ve Starbucks

Léto je jako stvořené k popíjení ledových kávových alternativ. Starbucks má ve svém portfoliu nejen oblíbené klasiky, ale i drinky pro milovníky experimentů. Vybere si tu opravdu každý, tak neváhejte a vyrazte i vy ochutnat některou z osvěžujících novinek.

Jednou z nejoblíbenějších letních káv se během uplynulých let stalo jednoznačně Cold Brew. Za studena louhovaná káva je specifická svojí výraznou chutí a vysokým obsahem kofeinu. Během horkých dní je tak ideální náhradou za klasiku v podobě espresso kávy nebo Americana.

Fandíte spíše kávě s mlékem? V tom případě vsaďte na Cold Brew Latte. Experimentátorům by pak neměla uniknout limitka – nabídku Salted Caramel Cream Cold Brew. Tento hit minulého léta je oslazen nádechem vanilky a doplněn bohatou smetanovou pěnou s příchutí slaného karamelu. Drink, co nejen dobře chutná, ale i vypadá.

Všechny kávové fanoušky určitě potěší také Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso – jemná káva Blonde Roast zkombinovaná s ovesným nápojem a protřepaná s ledem a sirupem z hnědého cukru, která vytváří unikátní chuťový profil. Tento nápoj je navíc vhodný pro vegany a doplňuje tak bohatou nabídku nápojů, dezertů a sendvičů na rostlinné bázi v kavárnách Starbucks v České republice.

Zdroj a foto: Starbucks

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *