Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Jaro přálo Specialistům. Čtveřice kriminalistů v novém složení nalákala průměrně přes 1,2 milionu diváků

Včera večer byl odvysílán poslední předprázdninový premiérový díl populárního kriminálního seriálu Specialisté. Po devatenáct pondělních večerů se diváci těšili na další napínavý případ týmu kriminalistů, průměrně si pak jednotlivé epizody jarní sezóny nenechalo uniknout 1,201 milionu diváků starších 4 let. Ale ani během léta fanoušci o svůj oblíbený tým elitních kriminalistů nepřijdou, pondělní večery totiž budou patřit reprízám předchozích dílů.

Případy týmu Specialistů si letošní pondělní večery v průměru pustilo 28,92 % diváků v CS 15-54 u TV. Po dobu devatenácti večerů kriminálku sledovalo v průměru 1,201 milionu diváků starších 4 let.

„Jsme vděční za podporu a věrnost našeho skvělého publika, díky kterému jsou Specialisté tak úspěšní. Máme tudíž velkou motivaci zaujmout i v nadcházející 10. sezóně naše diváky zajímavými příběhy, komplikovanými zápletkami, vzrušujícími postavami i skvělými herci,“ říká kreativní producentka seriálu Heike Richter-Karst.

V pondělí večer byl odvysílán poslední premiérový díl Specialistů deváté série a s diváky se rozloučil epizodou Lolita s 30% podílem na sledovanosti v cílové skupině 15-54. Závěrečný díl si v širší cílové skupině 4+ nalákal 1,092 milionu diváků. Stal se tak nejsledovanějším pondělním pořadem po 20. hodině ve všech hlavních cílových skupinách.

Kriminální seriál Specialisté se poprvé na obrazovkách objevil na začátku roku 2017 a patří již od svého startu ke stálicím programu TV Nova. O tom svědčí neutuchající zájem diváků, kteří se každé pondělí setkávají s elitním týmem majora Strouhala (Martin Dejdar).

Bonusové materiály, rozhovory a informace ze zákulisí natáčení najdete na webu Nova.cz. Všechny série pak můžete zhlédnout na Voyo.

Zdroj dat: ATO – Nielsen, živě + TS0-3, ke dni: 20. června 2023

Foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *