Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Vasky „odlehčují“ ─ představují své první plátěné tenisky

Vasky opět překračují své hranice a nově se vrhají do segmentu plátěných bot. Nová kolekce plátěných tenisek vybočuje z řady dosavadních kožených modelů. Liší se materiálem, ale hlavní esence Vasek zůstává. Minimalistický design, poctivé řemeslo a kvalita jsou stále na prvním místě. Svršek, podšívka i další textilní části jsou vyrobené ze 100% bavlny. Podešev tvoří lisovaná směs přírodního kaučuku. K dostání jsou na e-shopu i v kamenných prodejnách v 1. fázi předprodeje za 1 299 Kč, v 2. fázi předprodeje za 1 499 Kč, poté za stálou cenu 1 699 Kč.

Bílé, černé, béžové, ale i pastelové
Plátěné tenisky nesou příznačný název Kanvasky a dají se velmi snadno kombinovat, hodí ke sportovnímu stylu, ale i k elegantnějším modelům. „Nikdy jsme se nebáli nových výzev a zároveň rádi nasloucháme našim zákazníkům. Specializujeme se na koženou obuv, ale už dlouho jsme přemýšleli nad teniskami z prodyšného materiálu pro letní dny. A právě o ty si naši zákazníci říkali nejčastěji,” uvádí Václav Staněk, zakladatel značky Vasky. „Díky materiálu, u kterého jsou nižší pořizovací náklady, se jedná o naši nejlevnější uzavřenou obuv,” dodává.

Kanvasky jsou k dispozici v bílé, černé, přírodní béžové a dvou pastelových barvách, ve světle modré a růžové. Jsou lehké, vzdušné a zvládnou jakékoliv letní dobrodružství. Díky nadčasovému designu, kvalitnímu materiálu i provedení vydrží dlouhá léta.

Zdroj a foto: Vasky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *