Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Ohlédnutí za Vary a 150. výročím Mattoni – slavit přišlo přes 20 000 návštěvníků

Své 150. výročí oslavila společnost Mattoni na 57. ročníku filmového festivalu Karlovy Vary velkolepě. Mattoni Life Bar zóna u Vřídla přilákala přes 20 000 návštěvníků na osvěžující nealko koktejly a každovečerní koncerty se vstupem zdarma.

Mattoni Life Bar zóna (MLB)
Pás mezi Vřídlem a říčkou Teplá již potřetí zaplnila zóna patřící hudbě, relaxu, osvěžujícím drinkům a dobrému jídlu. Mattoni koncertní podium, stan pro návštěvníky a milovníky nealko koktejlů i prostranství před pódiem celý týden sloužilo jako centrum setkávání a exkluzivní zábavy. Barmani během festivalového týdne připravili přes 11 000 nealko koktejlů s Mattoni.

Přípitek ke 150. výročí Mattoni
V neděli 2.7. proběhl v MLB slavnostní přípitek mezi partnery festivalu – Alessandrem Pasqualem (Mattoni 1873) a Kryštofem Muchou (KVIFF). Při této příležitosti návrhář Lukáš Macháček představil fashion capsuli s názvem MATTONI LIFE 150 inspirovanou budoucností Mattoni. Zaujaly především ikonické vodní šaty vol. 2, které oblékla topmodelka Pavlína Němcová. Vodní šaty byly poté darovány do online aukce Klubu cystické fibrózy. Ostatní šaty byly poté v MLB vystaveny po celý týden ke zhlédnutí návštěvníky.

Hvězdy
Během přípitku na koncertech i po celou dobu festivalu se v MLB vystřídalo nespočet celebrit, a to jak z červeného koberce, tak z hudební či podnikatelské branže (více viz fotogalerie). Do Mattoni zóny přicházely především za pestrým výběrem koncertů, osvěžujícími nealko drinky i domluvenými rozhovory. Vzhledem ke strategické poloze sloužil MLB i jako ideální místo setkávání.  Pro zajímavost – do Mattoni Life Bar zóny zavítalo během festivalu 20 000 lidí.

Koncerty
Všechny koncerty v MLB byly jako každý rok pro všechny účastníky zcela ZDARMA. Letos probíhaly denně nejméně tři koncerty – první začínal již v 17.00, hlavní hvězdy vycházely na podium ve 20.00. Proběhlo 29 hudebních vystoupení, objevili se interpreti jako např. D.Y.K., PSH, NobodyListen, Tata Bojs, Midi Lidi, Ewa Farna, Emma Smetana a Jordan Haj nebo Chinaski. Ti návštěvníci, co se již nevešli na plochu před pódiem, sledovali ve velkém koncerty na LED obrazovkách před Vřídlem.

Muzeum Mattoni v Kyselce
Přímo z centra dění na lázeňské kolonádě se mohli zájemci zdarma svézt Mattoni busem do blízké obce Kyselka a bezplatně navštívit Mattoni Muzeum. Tuto možnost během festivalu využilo celkem 278 lidí.

Cirkularita
Kromě klasického tříděného odpadu mohli návštěvníci odevzdat PET lahve a plechovky Lovcům PETek nebo si zkusit zálohomaty, kde za každý odevzdaný kus získali slevu 20 Kč na nealkoholický koktejl Mattoni. Tímto způsobem se vysbíralo více než 2 700 PET lahví a 1 100 plechovek.

Cesta PET lahve
Co se děje s PET lahví po vhození zálohomatu, aby byla cirkulární, ukázalo video promítané několikrát denně na velké LED obrazovce u Mattoni Life Baru. Spoluautorem videa, jež ukazuje koloběh materiálu při recyklaci „z lahve do lahve“, je ALPLA, světový výrobce a inovátor v oblasti recyklace plastových obalů a Replastuj.cz, vzdělávací iniciativa o plastech a jejich udržitelnosti.

Zdroj a foto: Mattoni

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *