Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityMóda

Primark spojil síly s Ritou Orou v nové módní kolekci

Mezinárodní módní řetězec Primark se spojil se světovou hvězdou a módní ikonou Ritou Orou, aby společně zahájili novou několikasezónní módní spolupráci, která zákazníkům Primarku umožní nakupovat její vyhlášený styl za přijatelné ceny.

Po víkendových spekulacích, které vyvolalo zatemnění výloh v celém obchodním řetězci, dnes Primark představuje kolekci Rita Ora x Primark: novou univerzální módní řadu, která vznikala téměř dva roky. Všechny produkty jsou navrženy tak, aby se staly základem šatníku, který lze milovat, nosit a využívat každou sezónu – toto téma bude provázet celou spolupráci. Partnerství spojuje Ritinu lásku k módě s více než 50letou historií společnosti Primark, která poskytuje kvalitní zboží základní potřeby i nejnovější trendy za velmi příznivé ceny.

Na kolekci se společně podílely Primark a Rita spolu se začínajícím londýnským návrhářem Jawarou Alleynem a stylistkou Rity Pippou Atkinson. Kolekce, která se vyznačuje koncepcí „všestrannost pro každého“, nabízí zákazníkům kousek Ritina jedinečného stylu jak v pleteném oblečení, džínách, konfekčních oděvech, oblečení pro volný čas, svrchním oblečení, ale i v doplňcích a obuvi. Téma „day to night“ odráží oblíbené styly Rity Ory, přičemž každý kousek lze snadno kombinovat. Na oděvech pro volný čas, včetně mikin a triček, se objeví také symboly, které jsou Ritě blízké, s odkazy na její nedávno vydané album „You & I“.

Všestranně nadaná zpěvačka a skladatelka je celoživotní fanynkou a zákaznicí značky Primark. V dětství, kdy ji navštěvovala s její rodinou, i později jako teenagerka, kdy vyrážela s přáteli do nejbližší prodejny Primark v Hammersmithu v západním Londýně, si tuto značku dlouhodobě oblíbila a díky tomu ví, že umožňuje nakupujícím získat kvalitní oblečení s jakýmkoliv rozpočtem. V posledních dvou letech Rita s Primarkem úzce spolupracovala a podílela se na všech fázích procesu od navrhování až po výrobu kolekce. Rita také strávila čas poznáváním zákulisí společnosti Primark a navštívila program udržitelného pěstování bavlny společnosti Primark v Indii.

Rita Ora okomentovala spolupráci: „Vždy jsem si zakládala na tom, abych vypadala stylově a oblékala se podle aktuálních módních trendů. Když jsem byla mladší, neobešla jsem se bez návštěv Primarku. Díky příznivým cenám jsem si mohla nakoupit spoustu skvělých kousků. A právě tehdy jsem se naučila kreativitě a promítla ji do svého módního stylu. Tvorba nové kolekce s Primarkem pro mě měla nostalgický nádech a už se nemůžu dočkat, až ji svět uvidí!“

Jermaine Lapwood, ředitel pro nejnovější trendy a inovace ve společnosti Primark, dodal: „Ve světě módy si můžeme všimnout vysokého množství spoluprací, proto je více než kdy jindy důležité, aby partnerství se značkami byla založena na autenticitě a blízkosti. Věděli jsme už dlouho, že je Rita věrnou fanynkou značky Primark. Nicméně jsme se teprve před téměř dvěma lety potkali a dali se do řeči. Uvědomili jsme si, jak hluboký má zpěvačka k naší značce vztah. Vzájemné sympatie byly okamžité a dnes, po měsících spolupráce, jsem velmi hrdý, že mohu představit spolupráci Rita Ora x Primark. Doufám, že kolekce, která kombinuje to nejlepší z obou stran, umožní zákazníkům vyjádřit své pravé já a ukázat svou vnitřní Oru.“

Focení kampaně probíhalo v Trellick Tower a v okolí Golborne Road v západním Londýně – v oblasti, která pro Ritu představuje už 15 let domov. Kampaň symbolizuje sounáležitost s důrazem na svobodu v oblékání, což je klíčovým tématem celé kolekce.

První kolekce Rita Ora x Primark bude k dostání ve všech prodejnách Primark v 16 zemích od úterý 19. září.

Zákazníci si budou moci prohlédnout celou nabídku kolekce z pohodlí domova na webových stránkách Primarku, kde si mohou také ověřit dostupnost svých oblíbených kousků pomocí funkce pro kontrolu skladových zásob ještě předtím, než se vydají do svého oblíbeného obchodu.

V kolekci je 169 kousků pleteného, džínového, konfekčního, volnočasového a svrchního oblečení, doplňky a boty. Ceny začínají na ceně 105 Kč za doplňky, 115 Kč za oblečení, 675 Kč za svrchní oblečení a 470 Kč za obuv.

Rita Ora
je světově uznávaná zpěvačka a skladatelka, která má na svém kontě více než 10 miliard streamů, čtyři písně na prvním místě žebříčku ve Velké Británii a je držitelkou rekordu v počtu skladeb v TOP 10 mezi britskými umělkyněmi v historii Velké Británie (celkem 13). Je jednou z prvních umělkyň, která letos obdržela cenu BRIT Billion. Ta je uznáním za mimořádný úspěch v oblasti hudebních nahrávek, konkrétně v překonání hranice jedné miliardy streamů ve Velké Británii.

Ritino nové album „You & I“ se po vydání umístilo v žebříčku UK Official Albums Chart na 6. místě a dostalo se na prestižní 1. místo v žebříčku UK Official Independent Albums Chart. Obsahuje #1 US Dance Radio hit „Praising You“, upravenou verzi skladby Fatboy Slima z 90. let nominované na cenu GRAMMY, kterou deník PAPER označil za „a house banger“. Další hit „You Only Love Me“ Billboard oceňuje jako „precizně propracovanou ódu na komplikovanou romantiku“, kde Rita dokazuje, že je odbornicí na elegantní elektronicky laděný pop.

Album „You & I“ navazuje na EP „Bang“, které vyšlo s DJem a producentem Imanbekem, držitelem ceny GRAMMY. Mísí se v něm moderní pop s housem 80. a 90. let. Dále na zpěvaččino druhé studiové album „Phoenix“, které nasbíralo více než čtyři miliardy streamů a vzešly z něj čtyři platinové skladby včetně oceněné nahrávky „Lonely Together“ v kolaboraci s Aviciim. A v neposlední řadě na album „Ora“, které vyšlo v roce 2012, získalo platinu a umístilo se na prvním místě britské hitparády. Jen ve Spojených státech si Rita díky svým uznávaným písním a hvězdným spolupracím vysloužila sedm TOP 10 hitů v žebříčku Billboard’s Dance Club Songs Chart, z nichž pět dosáhlo na první místo, šest TOP 20 singlů v žebříčku Billboard’s Hot Dance/Electronic Songs Chart a třetí místo v Billboard Hot 100 se skladbou „Black Widow“ od Iggy Azalea.

Jako všestranně nadaná umělkyně v televizním, kulturním a módním průmyslu, která spolupracuje se značkami v klíčových odvětvích, Rita neustále posouvá své osobní portfolio do nových výšin. V roce 2019 uvedla na trh společně se společností Concecuh Brands oceňovanou tequilu Próspero a v současné době působí jako Chief Creator Partner. V roce 2022 navíc Rita založila svou značku udržitelného sportovního oblečení Humans Being, kde zastává pozici Chief Creative Officer. Mezi její filmové a televizní počiny patří například známá série Padesát odstínů šedi, Wonderwell, POKÉMON Detective Pikachu, Twist, The Masked Singer UK, The Voice Australia, The X-Factor UK a série Kung Fu Panda společnosti Netflix: The Dragon Knight. Rita si brzy zahraje po boku Jamieho Foxxe a Roberta De Nira v připravovaném filmu Tin Soldier a připojí se k Brandy v pokračování filmu Descendants The Rise of Red na Disney+.

 Zdroj a foto: Primark

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *