Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

YogaGang x AlmanacX Sleepover

Ano, slyšíte dobře – jedinečný sleepover dívčího gangu v jednom z nejkrásnějších pražských hotelů, Almanac X Alcron Prague!

Tento luxusní hotel se nachází v historickém centru Prahy a Starého Města, jen několik kroků od Václavského náměstí. Po kompletní renovaci a znovuotevření v roce 2023 místo citlivě kombinuje původní historický odkaz ve stylu Art deco s moderním designem a díly soudobých českých umělců. Pozornosti milovníků dobrého jídla by neměl uniknout místní Alcron restaurant, který nabízí jedinečný plant-based koncept, vycházející ze sezónních ingrediencí od lokálních dodavatelů. Po dobrém jídle se nechte okouzlit Signature koktejly v Alcron baru s úžasnou Art deco atmosférou. V hotelu si také můžete pochutnat na šálku vynikající řemeslné kávy. Aby bylo vaše tělo v dokonalé harmonii po všech stránkách, nezapomeňte navštívit hotelové fitness centrum se saunami.

YOGAGANG přináší do světa jógy svěží a trendy přístup. Už vás nudí chodit zas a znova na ty samé lekce? Nás také! A tak do tohoto oblíbeného cvičení vnášíme nový náboj a vzrušující zážitky. Nechte se unášet rytmem hip hopu a inspirovat úžasnými místy po celém světě. Naše lekce vede jedinečná Killer Queen, s více než 12letou praxí vyučování jógy a znalostmi, které čerpala po celém světě. Ať už jste začátečník nebo profík, Klára pomůže zlepšit úroveň vašeho fitness, pozvedne vaši náladu i celkovou kondici. Připojte se k našemu cool gangu a překvapte sami sebe.

Když se spojí Almanac X Alcron Prague s YOGAGANGEM, je jasné, že vznikne něco opravdu speciálního. A tak se o víkendu 14. a 15. října v prostorách ikonického hotelu uskutečnil jedinečný večírek s přespáním s názvem YG x Almanac X Sleepover. Hosté si tak mohli v úžasné atmosféře vychutnat skvělý brunch, Beauty Masterclass, legendární lekce jógy s jedinečnou Klarou, večeři ve stylu fine dinning, koktejly, saunu a mnoho dalšího.

Co by to bylo za večírek s přespáním bez péče o pleť a času, věnovaného make-upu? Epická Beauty Masterclass proběhla pod taktovkou Elišky Matějkové, make-up guru, která studovala na prestižní kanadské škole make-upu, módy, profesionálního stylingu a nehtové modeláže – Blanche MacDonald Centre. Její jméno je spojováno se známými modelkami i oblíbenými českými módními návrháři. Eliška si pro přítomné připravila tipy na péči o pleť, návody na snadný make-up pro denní i večerní příležitosti i malé překvapení. V rámci Masterclass používala beauty produkty z concept storu INFOKRÁSA, který pro všechny účastnice sleepoveru připravil krásné dárkové taštičky.

Během akce samozřejmě nebyla nouze ani o gastronomické zážitky, vždyť vytříbenou kuchyní je ikonický hotel proslulý. Pro povzbuzení si milovnice jógy mohly vychutnat REFRESH yoga drink supported by REFRESHER. Unikátní osvěžující koktejl se skládal z čaje matcha, okurky, zeleného jablka a sody v kombinaci s celerovými hoblinkami a jedlým květem.

Po epické vzdělávací Beauty Masterclass hosty čekala večeře ve stylu fine dinning v restauraci Alcorn. Neotřelé tříchodové menu v souladu s plant-based konceptem sestavila a připravila šéfkuchařka Alcron restaurantu, Eliška Hromková. Milovnice vytříbené kuchyně si mohly pochutnat na nakládané řepě s fenyklem, třešněmi a baby tuřínem či pstruhovi s rebarborou, ředkví a pstruhovým kaviárem, které byly podávány jako předkrm. Jako hlavní chod byl servírován květák s bramborami, lískovými oříšky a syrovátkou nebo rakytník s liškami a lískovými oříšky. Pomyslnou třešničkou na dortu byl dezert – kombuchový sorbet s ibiškem a čerstvým ovocem nebo parfait z kozího sýra s rebarborou a jahodami. Dámy svůj večer zakončily v ALCRON baru, kde mohly ochutnat signature drinky. V neděli ráno si pak zacvičily dynamickou jóga lekci v Crystal roomu a svůj sleepover zakončily brunchem.

Sleepover v hotelu Almanac X Alcron Prague byl první akcí v rámci spolupráce se značkou YOGAGANG a Klárou Pokornou. V příštím roce na tento event navážou další aktivity, těšit se můžete třeba na nezapomenutelný YOGABRUNCH.

Almanac Hotels je sítí luxusních butikových hotelů s celoevropskou působností. Pod její křídla aktuálně spadají hotely Almanac Barcelona a nový Almanac X Alcron Prague, který byl slavnostně otevřen v březnu 2023. Ve stejném měsíci byl také otevřen Almanac Palais Vienna
a další projekty na sebe nenechají dlouho čekat.

Značka Almanac, která je v majetku vídeňské WSF Group, vznikla z podnětu rodiny Haselbacherů. Almanac není jen dalším hotelem z mnoha, je pokladnicí jedinečných zážitků: je živoucím a svěžím průvodcem po konkrétním městě. Nabízí jedinečnou příležitost proniknout do samého nitra místa a vychutnat si jeho autentické kouzlo. Každý z hotelů sítě Almanac vypráví svůj příběh – příběh, který se skrývá v jeho zdech a promlouvá k nám nejen ústy prvotřídního personálu, ale i prostřednictvím každého, pečlivě zvoleného kousku interiéru.

S otevřením pražského hotelu vstupuje na evropský trh nová luxusní kolekce hotelů s názvem Almanac X. Ta obohacuje původní koncept o nový, požitkářský rozměr: soustředí se na lokální kuchyni a nápoje, je pomyslným průvodcem, představujícím místní lahůdky. Hotel Almanac X Alcron Prague jako první v řadě nabízí svým hostům prémiovou, tradiční, sezónní kuchyni, která vznikla s ohledem na udržitelnost. Důraz je kladen na inovativní a svěží přístup, který nabídne hostům autentické zážitky v zbrusu novém balení.

Zdroj a foto: Almanac Hotels 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *