Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

ZábavaZvířata

Mikulášská pro všechny hodné (i zlobivé) pejsky s Helppes

Zveme vás na tradiční Mikulášskou pro všechny hodné (i zlobivé) pejsky, která se uskuteční v sobotu 2. prosince 2023 od 10:30 ve výcvikovém areálu Helppes. 

Program zahájí tradiční mikulášská nadílka za asistence psího Mikuláše, čerta a anděla. Po nadílce přijdou na řadu soutěže, ve kterých se utkají psovodi se svými čtyřnohými parťáky o hodnotné ceny v netradičních mikulášských soutěžích. Ani letos nebude chybět soutěž psíky nejoblíbenější – aport buřta. Některé disciplíny budou probíhat na invalidním vozíku nebo s klapkami na očích a každý soutěžící si tak bude moci vyzkoušet, jaký je život s handicapem. Vedle sebe budou totiž soutěžit pejskaři bez handicapu a lidé s různým typem postižení. Šance tak budou vyrovnané.

Udělejte radost svým pejskům, sobě i celé rodině a přijďte si užít den plný zábavy a soutěží. Pro všechny účastníky bude připravené také občerstvení. Se svým stánkem dobrot přijede cukrárna a obědárna Avanti, kterou řada příznivců organizace Helppes zná ze zářijových slavnostních promocí psích pomocníků. Celou akcí vás bude provázet Mikuláš Mirek Konvalina.

Kdy? V sobotu 2. 12. 2023 od 10:30 hodin (registrace soutěžících od 9:30)
Kde? Výcvikový areál psů Helppes, Praha 5 – Motol, Plzeňská ulice, zastávka tramvají č. 9 a 10, zastávka Hotel Golf, vchod do areálu 10 metrů od tramvajové zastávky
Vstupné: Dobrovolné

Pokud dorazíte se svým psím parťákem, nezapomeňte si sebou vzít platný očkovací průkaz.

Zdroj a foto: Helppes

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *