Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Marianashop.cz – nový e-shop známé herečky a influencerky Mariany Prachařové hýří barvami a nápaditými lifestylovými kousky

Mariana Prachařová, herečka, zpěvačka a jedna z nejúspěšnějších českých influencerek, otevírá svůj vlastní e-shop (marianashop.cz) s bytovými dekoracemi, doplňky i módními kousky. Mariana Prachařová miluje výrazné syté barvy a věci s nápadem, které jsou hravé a sálá z nich pozitivní energie. Marianashop.cz nabídne jak její kurátorský výběr produktů různých existujících značek, tak i originální kolekce „By Mariana“ vyrobené v Česku podle Marianiných autorských návrhů.

Mariana je talentovaná a odvážná žena a rozhodně se nebojí být vidět, naopak! Svůj osobitý styl módy i bytového designu, který okamžitě upoutá veselými barvami a vzory, sdílí s fanoušky na Instagramu, kde má přes 170 tisíc sledujících.

Z dekorací a doplňků bude v e-shopu k dostání Marianina autorská kolekce plakátů, hrníčků, misek, svíček, váz a dalších drobností do bytu, pro milovnice módy navrhla pro začátek kolekci mikin. Zářivé barvy v čele s tou nejrůžovější růžovou, nejoranžovější oranžovou nebo nejblankytnější modrou, motivy smajlíků, kytek, obláčků – každý kousek v e-shopu marianashop.cz je ztělesněním optimismu stále se usmívající a energické Mariany Prachařové.

„Ve svém e-shopu chci nabídnout hlavně věci, které se mi líbí a sama bych si je pořídila domů nebo je nosila. Vybírám si doplňky a dekorace s pozitivním nábojem, ráda se obklopuji věcmi, které mi dodají energii a rozsvítí den. To je pro mě základní kritérium. A protože některé kousky jsem dlouho nemohla nikde sehnat, nechala jsem si je podle sebe vyrobit. Jsem hodně akční a kreativní, baví mě pořád něco vymýšlet a budovat vlastní obchůdek je můj splněný sen,“ představuje svůj e-shop Mariana Prachařová.

Zdroj a foto: marianashop.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *