Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava🎄 Vánoce

DYK SOU VÁNOCE – Vojtěch Dyk připravuje vánoční koncerty se sváteční atmosférou a vůní

Shon města a nevyřešené dárky? Hoďte vše za hlavu! Zpěvák Vojtěch Dyk připravuje první čistě vánoční koncerty v pražské Lucerně – DYK SOU VÁNOCE. Originální český zpěvák, hudebník a herec se sejde se svými fanoušky ve třech vánočních Lucernách v době 20., 21. a 22. prosince, aby nabídl klasické, ale i autorské skladby v originálních aranžmá, klidnou sváteční atmosféru a večer plný vánoční nálady. Tajným hostem bude Tatiana Dyková.

Návštěvníci jednoho ze tří koncertů se mohou těšit na vánoční zastavení v ruchu města, kterým chce Vojtěch Dyk naladit do klidné sváteční atmosféry. Slavnostní večery budou mít čtyři části, kde mimo jiné zazní také jeho autorská hudba i poezie. Chybět nebudou písně Leonarda Bernsteina, dua Hapka-Horáček či oblíbená Pie Jesu Andrew Lloyd Webera. Celý program bude složený z písní, které Vojtěch Dyk zpívá pouze zřídka či premiérově.

V celé Praze můžeme cítit nervozitu z nastávajících svátků. To, co dnes vnímáme jako Vánoce je ve skutečnosti pouze shon a předhánění se v počtu koupených dárků. Kdeže jsou ty bílé Ladovy Vánoce? Kdeže zasněžená Letenská pláň, Divoká Šárka? Poslední dekády jsou Vánoce v Praze spíše uspěchaně blátivé, naředěné chytlavými melodiemi zaručených vánočních hitů. Jen jediné místo v Praze bude v těchto dnech oproštěno od malostí materiálna, vyňato z řádu přibývající umělecké plochosti. Pražská Lucerna!,“ zve Vojtěch Dyk.

Vojtěcha Dyka v Lucerně doprovodí dirigent Jan Kučera, Epoque Quartet, sboru Pueri Gaudentes a Vánočního bandu.

Vstupenky je možné koupit v síti ticketportal.cz.

Foto: Archiv Ságl Production

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *