Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Hubne celá vesnice: Nová zábavná show z prostředí českých vesnic již od ledna na Primě

Příběhy obyčejných lidí, reprezentovaných dobrovolnými hasiči, kteří jsou ve velké většině případů srdcem české vesnice. Podaří se jim před televizními kamerami zabodovat, zlepšit si kondičku a odnést výhru ve výši půl milionu korun? Souboje, výkony, společné zdravé hubnutí, a to vše pro skvělou výhru půl milionu korun, kterou soutěžící věnují rozvoji vesnice. Dívejte se od začátku ledna – na Primě. Pořadem provází herec Martin Zounar.

Středočeské vesnice Kytín a Nová Ves pod Pleší se proti sobě postaví v souboji, ze kterého mají účastnící možnost odnést si nemalou výhru, která bude následně použita ke zvelebení obce. V průběhu tří měsíců budeme moci sledovat partičky dobrovolných hasičů ze sousedních vesnic, kteří se rozhodli ukázat, že pro vesnici, kde žijí, dýchají.

V průběhu časosběru je zaznamenáno, jak hráči spolupracují, jak se motivují, jak plní úkoly jim zadané. A tím získávají pro tým tolik potřebné body. Soupeřit účastníci budou ve třech disciplínách. První bude hubnoucí – kdy se bude měřit a hlídat Fit Index jednotlivých soutěžících. Následovat budou dvě fyzické disciplíny, které prověří skutečnou fyzičku všech účastníků, nasbíranou pod vedením trenérek, ale také se bude cenit týmovost a odhodlání.

Průvodcem pořadem je Martin Zounar, patrony týmu pak Tomáš Matonoha a Zora Jandová, kteří mají k vesnicím svůj vztah.

I když si velká většina lidí myslí, že vesnický duch se z našich životů a světa dávno vytratil, není tomu tak. A právě pořad Hubne celá vesnice je toho důkazem. Česká vesnice je základem soudržnosti, pochopení a táhnutí za jeden provaz. Sledujte tento napínavý souboj již od 8. ledna ve 21.30 na Primě.

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *