Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Baví vás jóga nebo byste jí chtěli začít cvičit? Pak by vaší pozornosti určitě neměly uniknout následující tipy

Jóga má mnoho podob, a i díky tomu si v ní svůj směr najde opravdu každý. Ať už jste propadli hatha józe, power józe, flow józe či preferujete bikram jógu nebo stále váháte, ale jóga vás velmi láká, přinášíme pár tipů, které by se vám k jejímu cvičení mohly hodit.

Cvičební videa v aplikaci
Pokud hledáte jednoduché a praktické řešení, díky kterému budete mít cvičení jógy doslova stále při ruce, zkuste aplikaci ROSSMANN CLUB, která je k dispozici ke stažení jak pro systém iOS, tak i pro Android. V rámci aplikace jsou pravidelně zcela ZDARMA dispozici videa od Zuzky Klingrové, lektorky jógy a jógové terapie, díky kterým si můžete užívat cvičení jógy opravdu kdekoliv a kdykoliv.

Pohodlné a navíc pečující oblečení
Základem cvičení jógy je určitě pohodlí. Nejen to nabízí revoluční funkční prádlo CareWear. Jeho podstatu tvoří ekologický materiál Seacell. Ten se často používá jako alternativa k bavlně nebo vlně. Jedná se o vlákno, které je biologicky rozložitelné, vysoce savé, prodyšné a měkké. Samo o sobě je tedy jedinečné. V oblečení CareWear ale bylo spojeno ještě navíc s mořskými řasami. Díky tomu je ideálním pro aktivní životní styl, kdy odvádí vlhkost a je odolné vůči bakteriím, zároveň ale obsahuje minerály, antioxidanty a vitaminy z mořských řas, jako je například zinek, jód a vápník, které se během nošení vstřebávají přímo do pokožky. Ta je díky tomu dokonale vyživená a hebká na dotek. Oblečení CareWear neztrácí na účinnosti ani opakovaným praním. K dispozici je tílko, tričko s dlouhým rukávem, biker shorts a legíny, ve velikostech XS/S, M a L/XL. Nyní je navíc možné jako člen ROSSMANN CLUB využít i speciální akci – kup 2 kusy a druhý máš o 50 % levnější. Akce běží do běží do 2. 1. 2024. Více na cvictejogu.cz

Lehká a zdravá svačinka před či po cvičení
Zdravá výživa je důležitá nejen pro tělo, ale také pro mysl. Proto je i ideálním doplňkem ke cvičení jógy. Ať už hledáte parťáka pro přípravu jakéhokoliv jídla během dne nebo přímo před či po cvičení, sekce zdravé výživy drogerie ROSSMANN vás rozhodně nezklame. Mimo jiné v ní najdete kvalitní a chutné biopotraviny privátní značky enerBiO drogerie ROSSMANN, která neustále rozšiřuje své produktové řady o produkty bez lepku či laktózy nebo čistě veganské výrobky. Tím je ideální i pro ty, kteří mají různé intolerance, alergie či specifický životní styl, jenž se promítá do jejich stravovacích návyků. Co třeba zkusit ke svačině enerBIO rýžové plátky v hořké či mléčné čokoládě nebo v bílé čokoládě s jogurtovou příchutí? Jste spíše příznivcem tyčinek? Pak vyzkoušejte třeba enerBIO proteinovou tyčinku s příchutí vanilky nebo enerBIO ovocnou tyčinku se sušeným ovocem – jablko, hroznové víno, jahoda. Tím ale možnost výběru rozhodně nekončí. V nabídce značky enerBIO najdete bohatou nabídku jiných potravin, ať už müsli, granoly, zeleninových či ovocných šťáv, rostlinných mlék a řadu dalšího.

Pleťová, tělová i vlasová kosmetika v praktických velikostech
Obecně známým cílem jógy je propojení těla, mysli a návrat k sobě. Není o soutěživosti ani lámání rekordů. Je o zastavení se a vnímání sama sebe a určitého navození vnitřního klidu. A k tomu určitě patří i spokojená pleť a příjemné vůně. S tímto vám určitě může pomoci privátní značka ISANA drogerie ROSSMANN jejíž produkty promění každodenní hygienu ve skutečný zážitek. Kromě toho produkty řady ISANA Med jsou určeny pro péči o citlivou pokožku, jsou dermatologicky testovány a velmi účinně bojují s podrážděním pleti. V nabídce značky ISANA najdete bohatou nabídku. Od krémů, přes pleťové masky, polštářky pod oči, odličovací tampónky až po náplasti na akné, sprchové gely, vlasovou péči včetně stylingu a suchých šamponů, jednorázová holítka a mnoho dalšího. Co je navíc nejen při cvičení jógy praktické, že mnoho výrobků ISANA je k dostání i v 50ml velikostech, takže se bez problémů vejdou do jakékoliv tašky.

Zdroj a foto: Rossmann

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *