Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

❤ ValentýnJídlo a pití

Jen vy dva a romantické balení pralinek Ferrero. Užijte si dokonalý svátek lásky s elegantní valentýnskou edicí

Na Valentýna vaši polovičku nejvíce potěšíte ničím nerušenými chvílemi ve dvou a dárkem od srdce. Překvapte svou partnerku či partnera romanticky balenými pralinkami Ferrero z valentýnské edice. Jsou krásné na pohled, skvěle chutnají a z nabídky určitě vyberete takovou, která nejvíce potěší.

Srdce jako symbol lásky nesmí 14. února chybět. Proto ve valentýnské edici pralinek Ferrero najdete tři druhy pralinek balené po 14 kusech v elegantní krabičce ve tvaru srdce. Ve zlatém najdete Ferrero Rocher, pralinky s polevou z čokolády a drcených lískových oříšků s oplatkou, náplní a celým lískovým oříškem uvnitř. Červené srdce ukrývá podmanivé čokoládové pralinky Mon Chéri s likérem a třešní a trojici srdečných balení uzavírá bílé Raffaello zdobené kokosem s mandlí uvnitř.

Kokosové Raffaello, které nově přichází v balení po 23 kusech, můžete na Valentýna zakoupit také v krabičce s originální kresbou designéra Igora Kubika inspirovanou příběhem pravé lásky. Balení po 15 a po 23 kusech křupavých pralinek zdobí obrázek zamilovaného páru, ze kterého čiší láska a vzájemná důvěra. Pokud se ale nechcete omezovat na jeden druh pralinek a chcete svému protějšku dát na výběr z několika chutí, sáhněte po speciálním balení Ferrero Prestige s Ferrero Rocher, Mon Chéri a Ferrero Küsschen s lískovým oříškem v čokoládě.

Zdroj a foto: Ferrero

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *