Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Co udělaly Slováčková, Pagáčová a Rojková, když do Ordinace poprvé vstoupil Adam Bardy?

Finanční ředitelka kamenické nemocnice Darina (Mahulena Bočanová) si prostě nedá pokoj! Zatím jí nevychází svatba s Bobem (Martin Zounar), je z toho pochopitelně na nervy, a tak se rozhodne vybít se jinde. 

Zaúkoluje personál nemocnice, aby pro veřejnost zorganizoval velikou akci na náměstí. Den zdravotní prevence. Vrchní sestra Eva (Patricie Pagáčová) je speciálně pověřena dohlédnout na účast svých kolegů. Při této osvětové kampani, během níž si za účasti slovutného profesora Pusenského (Milan Bahúl) mohou občané nechat zkontrolovat a vyhodnotit zdravotní stav, totiž musí jít personál příkladem a sám podstoupit všechny testy.

A hle! Překvapení všech je obrovské, neboť výsledky testů ukážou, že drobný zdravotní problém má skoro každý – vyšší cukr, cholesterol nebo tlak. Darina navíc zjistí, že se za několik měsíců koná závod v triatlonu zdravotníků, v němž mají soutěžit týmy z různých nemocnic. A podřízeným téměř přikáže, aby se zúčastnili.

S tím většina z nich prudce nesouhlasí, zdravotní sestry (Patricie Pagáčová, Anna Julie Slováčková a Sabina Rojková) si dokonce nechají vystavit falešnou omluvenku, že nejsou schopny na tréninky docházet. Zrovna když ji předkládají Darině, vejde do místnosti vysoce atraktivní Ricky v podání Adama Bardyho. Právě on má nemocnici trénovat.

Byť všechny tři zadané, podlomí se jim kolena a omluvenku berou okamžitě zpět! S tímhle Rickym? Ano! Klidně hned! A v pohodě i několik hodin denně!

Pamatuju se, že bylo příjemné a milé setkat se s Adamem už na schůzce s herci, která se v Ordinaci dělá před zahájením natáčení každé sezony,” říká Patricie Pagáčová. Pokračuje Anna Julie Slováčková: „Souhlasím, když se Ordinaci zjeví nový kolega, který je navíc přirozeně milý a sympatický, což Adam rozhodně je, je to vždycky radost a vzpruha pro stávající herecký kolektiv. Myslím, že se Adam v Ordinaci po několika měsících natáčení zabydlel víc než dobře. Diváci a hlavně divačky se mají na co těšit!” A Sabina Rojková své dvě kolegyně se smíchem doplňuje: „Už jsme s Adamem běhali venku na mrazu, potili se v posilovně, hodiny se ráchali v bazénu a to vůbec nejnáročnější natáčení nás čeká v exteriérech v únoru, což bude taky paráda. Ale s Adamem to určitě dáme!”

Nový díl Ordinace v růžové zahradě 2 je k dispozici pouze na Voyo vždy každé pondělí.

Zdroj a foto: Voyo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *