Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

❤ Valentýn

Jak potěšit svou lásku na Valentýna? Tipy na překvapení, která nezklamou!

Blíží se den svatého Valentýna, který s očekáváním vyhlížejí všichni zamilovaní. Oblíbený zimní svátek zasvěcený lásce, kdy se lidé vyznávají ze vzájemné náklonnosti a sdílejí radost. Ještě nevíte, jak drahou polovičku potěšit? Nechte se inspirovat a přichystejte překvapení v podobě společné romantické koupele, masáže nebo vlastnoručně připravené večeře.

Řekněte to dárkem
Vyjádřit lásku slovy je někdy těžké. A ještě náročnější se může zdát výběr toho správného valentýnského dárku, který milovanému člověku zaručeně udělá radost. Při pořizování pozorností je dobré vzít v úvahu zájmy a styl obdarovávané osoby. Nebo vsadit na klasiku. Ženu obvykle potěší například kytice oblíbených květin, originální šperk či parfém. Muži zase ocení dárkovou sadu oblíbených pochutin nebo třeba produkty na péči o vousy.

Kvalitně strávený čas
Nejcennějším dárkem, který někomu můžeme dát, je náš čas. Den svatého Valentýna je ideální příležitostí pro nové společné zážitky. Ať už se rozhodnete pro romantiku, dobrodružství, nebo třeba vyrazíte za kulturou či do přírody, společné chvíle vás a vaši lásku ještě více sblíží a budete na ně s vděčností vzpomínat.

Pečujte o sebe s láskou
Krásný Valentýn je možné nadělit i sám sobě nebo ho sdílet s přáteli. Speciální péči plnou lásky si totiž zaslouží pleť, vlasy i nehty. V sortimentu dm si každý vybere to, co mu udělá největší radost. „Přehled všech tipů a trendů týkajících se Valentýna najdou zákazníci na webové stránce drogerie dm. Ta obsahuje tipy na dárky pro muže i ženy, inspiraci na romantické líčení, valentýnskou manikúru a mnoho dalšího,“ vysvětluje Jiří Peroutka, manažer komunikace dm drogerie markt.

Romantika při svíčkách
Kdo se chystá připravit partnerovi nebo partnerce kouzelnou valentýnskou atmosféru, může den svatého Valentýna zpestřit svíčkami. Tlumené osvětlení dodá domovu pocit tepla a podpoří intimní náladu. Sortiment drogerie dm nabízí výběr dekorativních i vonných svíček, které spolehlivě provoní celou místnost. K Valentýnu se skvěle hodí například svíčky s aroma svůdné růže. To uvolňuje napětí a harmonizuje činnost srdce.

Připravte večeři na míru
Valentýn nemusí automaticky znamenat večeři v luxusní restauraci. Daleko cennějším vyznáním je čas strávený přípravou oblíbeného jídla. Ať už půjde o jednoduchý pokrm, nebo promyšlené tříchodové menu, jedno je jisté. Vlastnoručně přichystaná večeře vykouzlí drahé polovičce úsměv na tváři a zaručeně nezklame. O nezapomenutelný zážitek se pak postará příjemná hudba a romantická výzdoba.

Něco dobrého na zub
Čokoládky, bonboniéry s milostnými vzkazy i belgické pralinky. K oslavám dne svatého Valentýna neodmyslitelně patří sladké projevy lásky. Cukrovinkou se totiž nikdy nic nezkazí. V dm mohou zákazníci vybírat například z širokého sortimentu bio hořkých čokolád, sušeného ovoce, sušenek i müsli, které je pro mlsné jazýčky zdravější alternativou.

Relaxační koupel
Únor patří mezi nejchmurnější měsíce v roce a po každém náročném dni přijde vhod chvilka relaxace. Na den svatého Valentýna se přímo nabízí si jej zpestřit uvolňující párovou koupelí. Díky produktům s omamně sladkou vůní a relaxačními účinky si můžete připadat jako ve wellness centru.

Sortiment dm nabízí koupelové bomby, perly do koupele nebo peelingy, které se k oslavě lásky skvěle hodí. „Zákazníci mohou vybírat i z široké nabídky dárkových sad s koupelovými produkty určenými k hydrataci a hýčkání pokožky,“ popisuje Jiří Peroutka, manažer komunikace dm drogerie markt.

Uvolňující masáž
Společnou oslavu lásky zpestří také romantická masáž v domácím prostředí. Díky aromatickým olejům a masážním kartáčům si partneři užijí příjemné chvíle vzájemného rozmazlování. Pečující rituál je možné doplnit o éterické oleje do aromalampy, které navodí tu správnou relaxační atmosféru. Uvolnění přinese například eukalyptus, geránium a bergamot.

Nové hračky
Skvělým způsobem, jak oslavu Valentýna okořenit, je oživení sexuálního života. Zapojení erotických hraček prohlubuje intimitu páru a pomáhá objevovat nové možnosti. V dm si zákazníci vyberou z několika sexuálních pomůcek, které partnerům zajistí pocit maximální rozkoše. Vybírat je možné z čistě dámských, ale i párových vibrátorů přinášejících potěšení pro oba.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *