Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Co v Ulici neuvidíte: Herec Ondra Havel bravurně reaguje na překvapivý prank manželky Báry!

Herce Ondru Havla, kterého fanoušci Ulice znají jako Jirku Hložánka, překvapila přímo na natáčení jeho manželka a moderátorka Fajn rádia Bára Havlová. Bára si spolu s týmem Ulice a Fajn rádia připravila na svého manžela prank, kdy za ním přišla přímo do ostrého záběru natáčení Ulice. Ondra však pohotově improvizoval a zahrál záběr až do konce, jako by to bylo ve scénáři. 

„My si s Ondrou ze sebe rádi děláme legraci. Ještě v době, kdy jsme byli oba na Fajn rádiu, tak byly různé pranky mezi kolegy dost časté, a i doma občas něco vymyslíme. Nicméně tentokrát to bylo hodně jiné tím, že u toho byl obrovský televizní tým a zákulisí televize,“ říká moderátorka Fajn rádia Bára Havlová.

Dle dohody se štábem přišla Bára Havlová do záběru a začala svému manželovi říkat, že takhle si tedy jeho práci nepřestavuje. Navíc u toho vypadala hodně naštvaně. „Viděla jsem, jak vytřeštěně na mě koukají jak Ondra, tak Natálka, ale nechtěla jsem to hned pustit a začít se smát. Navíc mě samotnou překvapilo, že oba byli opravdu profíci, a protože neslyšeli režisérovo stop, začali improvizovat a hrát i bez scénáře, jako kdybych tam přijít vlastně měla. Tak jsem pokračovala taky. Když to dojelo, tak se teprve začal ptát, co to má znamenat, kdo všechno v tom se mnou jede a proč o ničem neví, aby se na takový šok mohl alespoň trochu připravit,“ dodává sympatická moderátorka z Fajn rádia.

Ondra Havel sice pohotově dohrál záběr do konce, ale do poslední chvíle prý nechápal, co tam Bára dělá. “Nejdřív jsem si říkal, co se to sakra děje a proč tady Barča je, ale protože rejža pořád neříkal STOP, tak jsme hráli dál,” směje se. “Měl jsem v ten moment plnou pusu škubánků s mákem a reálně hrozilo, že mi zaskočí.” dodává se smíchem budoucí tatínek Ondra Havel.

Video z pranku je tu a už se líbí téměř 10 tis. fanoušků: https://www.instagram.com/p/C3qAFurI08e/?hl=cs

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *