Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

I zdravotníci se rádi smějí! Březnové vydání improvizační talk show 321Jedem! navštíví Ondřej Šedivka

Smíchu není nikdy dost! Aspoň o tom jsou přesvědčeni tvůrci zábavného pořadu 321 Jedem!, jenž je unikátní kombinací talk show a improvizace. Již 25. března se k týmu přidá Ondřej Šedivka, vedoucí pracoviště krizové připravenosti záchranné služby hl.m. Prahy.  Show se tradičně uskuteční v historickém prostředí Malostranské besedy v Praze.

Práce Ondřeje Šedivky je vskutku zajímavá. Krizoví manažeři pražské záchranky mají na starost organizaci nestandardních situací, které se odlišují od „klasického výjezdu“. Jejich čas přichází v moment většího množství zraněných, při poskytování péče pacientovi s vysoce nakažlivou nemocí nebo například při úniku chemických látek. Jde o jakýsi mix práce v kanceláři i v terénu. „Ondřej si prošel cestu od ježdění na záchranném autě až po vedoucího krizového pracoviště, takže o zajímavosti a příběhy nebude nouze.“ říká Nikola Orozovič, moderátor a zakladatel projektu 321Jedem!

Improvizační talk show
Kombinací prvků tradiční talk show s dovednostmi a technikami improvizačního divadla vznikl unikátní formát zábavného pořadu, impro talk show 321Jedem! Díky spontánním reakcím účinkujících a jejich zapojení do improvizačních her vznikají zábavné a nečekané momenty.

Formát nejen pro improvizátory
Formát pořadu klade důraz na spontaneitu, kreativitu a humor. Každá epizoda je pak zcela jedinečná. Diváci se mohou těšit na nevšední zážitky a zábavné situace, které vyplynou z neotřelých kombinací hostů a improvizovaných scén.

Pořad nabízí divákům zajímavé rozhovory s hosty z nejrůznějších oblastí. Do křesla sedají herci, režiséři, žurnalisté, záchranáři i cestovatelé.

Impro talk show 321Jedem! je stále populárnější. Diváci oceňují především autentičnost a neopakovatelnost jednotlivých vystoupení. Mezi osobnostmi se v show představili například režisér Jiří Havelka, herci Jiří Lábus, Jiří Mádl a Ondřej Vetchý, návrhářka Liběna Rochová, novinář Janek Kroupa, cestovatel Ladislav Zibura či herečky Eva Holubová, Iva Janžurová a Ivana Chýlková.

V improvizační talk show se moderátor a zúčastnění improvizátoři setkávají s hosty z různých oblastí, jako například herectví, medicína, žurnalistika či cestování. Během rozhovorů se hosté účastní různých improvizovaných her a úkolů, které testují jejich schopnost rychle reagovat a přizpůsobit se nečekaným situacím. Mezi osobnostmi se v show představili například návrhářka Liběna Rochová, režisér Jiří Havelka, herec Jiří Mádl, Jiří Lábus, Ondřej Vetchý,  novinář Janek Kroupa, cestovatel Ladislav Zibura či herečky Eva Holubová, Iva Janžurová a Ivana Chýlková.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět Ondřeje Šedivku v neformálním prostředí, jak ukazuje své schopnosti a třeba se i zapojuje do improvizace. Březnový večer bude tradičně plný smíchu, spontánnosti a nečekaných okamžiků, které vás zaručeně nadchnou. Přijďte se pobavit již v pondělí 25. března v 19:00 v Malostranské besedě. Vstupenky jsou již nyní k dostání přes GoOut.

Účinkují:
Host: Ondřej Šedivka
Moderátor: Nikola Orozovič
Improvizátoři: Jana Pokorná a Martin Vasquez
Hudební doprovod: Václav Tobrman

Zdroj a foto: www.321jedem.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *