Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Be Nice představuje novinku, vesmírná přání se znameními zvěrokruhu

Ať už vášnivě vyhledáváte a čtete každý horoskop nebo se nad předpovědmi jenom usmějte, určitě vás a vaše blízké potěší krásná přání k narozeninám podle znamení zvěrokruhu, které pro vás připravilo české ekologické papírnictví Be Nice.

Tato přání s motivy souhvězdí podle jednotlivých znamení vás nadchnou svým zpracováním. Je na nich vyobrazená obloha plná hvězd a u každého jednotlivého přání je pak zvýrazněné souhvězdí, které zobrazuje jednotlivé znamení.

Přání jsou doplněna ručně psaným textem, který vyzdvyhuje pozitivní vlastnosti každého znamení a uvnitř je text: “Mé přání Tobě je ukryto ve hvězdách. Všechno nejlepší!” 

Přání má přední stranu ve světlé barvě a kulatý výsek, přes který vidíte dané souhvězdí. Když přání rozevřete, objeví se před vámi obloha plná hvězd. Designu se ujala tradičně výtvarnice Bára z Nikolajky a tato přání vytvořila pomocí techniky akvarelu.

Spolu s přáním dostanete jeden kus přírodní obálky.  Samozřejmostí je, že přání jsou vyrobena z pevného, recyklovaného materiálu, v tomto případě i znovu recyklovatelného.  Na proces výroby Be Nice pečlivě dohlíželo v rodinné tiskárně v Jesenici u Prahy.

Cena přání Znamení zvěrokruhu: 110,- Kč (12 x 17 cm + obálka)

Zdroj a foto: www.benice-shop.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *