Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Děti

3. ročník rodinného Festivalu Bambule zamíří do areálu Galerie Butovice

Hračkářství Bambule zve na 3. ročník rodinného Festivalu Bambule.  Nenechte si ujít festivalový den plný hudby a zábavy, letos pouze v Praze a to již 25. května v areálu Galerie Butovice – Butky Park!

Čeká vás bohatý hudební a doprovodný program určený pro rodiny s dětmi od 2 do 12 let. V rámci hudebního programu se na pódiu vystřídají dětské hudební skupiny, jejichž show si užijí nejen děti, ale i rodiče. Poprvé na Festivalu Bambule vystoupí skupina Áňa, Pó a pes a Baba Jaga se svou dětskou diskotékou. Nebudou chybět hlavní hvězdy předchozích ročníků Kája a Bambuláček a skupina Lollipopz. Návštěvníci si mohou zakoupit speciální Meet&Greet vstupenku a setkat se tak s hlavními hudebními hvězdami v rámci festivalových autogramiád.

Vedle hudebních skupin se na pódiu nově představí oblíbený kouzelník Martin Kellman, který návštěvníky provede celým festivalovým dnem také jako moderátor. Mezi novinky bude patřit kuchařská show známého šéfkuchaře Marka Raditsche, bývalého porotce kuchařské soutěže MasterChef a šéfkuchaře vyhlášené pražské restaurace na Kampě. Třicet nejrychlejších návštěvníků bude moct ochutnat na pódiu připravený pokrm, vepřovou Saltimbocca se zeleným chřestem a holandskou omáčkou.

Díky skvělým ohlasům z loňského roku se na pódium vrátí jedinečná Transformers show s animátory v kostýmech Transformerů měřících neuvěřitelných 2,9m, kteří střílí z obřího kouřového kanonu. Po vystoupení bude možné se s Transformery setkat a vyfotit.

Doprovodný program plný soutěží a atrakcí pro celou rodinu zajistí herní a kreativní zóny. Zábavný program na návštěvníky čeká v partnerských zónách LEGO®, Raiffeisen stavební spořitelny, EFKO nebo Nadačního fondu Kapka naděje. V průběhu dne se bude možné potkat s oblíbenými maskoty LEGO®, Slyvanian Families nebo medvídkem Haribo. Novinkou bude maskot Enigma z populárního animovaného seriálu SuperThings, který bude návštěvníky lákat do speciální zóny SuperThings plné superhrdinů a superpadouchů.

Další novinkou bude speciální herní zóna pro malé i velké gamery, která vznikne pod hlavičkou agentury PLAYzone. Vyzkoušet si budete moct počítačové hry, PlayStation, Nintendo Switch nebo taneční simulátor. Letos poprvé vzniknou speciální zóny pro rodiče. Tatínci se odreagují v herní zóně se stolním fotbálkem a air hokejem, maminky zrelaxují v beauty zóně, kterou zajistí kosmetická společnost Oriflame.

Bohatý program doplní malování na obličej, dětské tetování nebo zaplétání barevných copánků. Pro děti bude připravena Kouzelná cesta, na níž budou děti plnit rozmanité úkoly na partnerských stanovištích a po úspěšném absolvování získají v cíli drobný dárek. V průběhu celého festivalového dne bude probíhat na pódiu tombola o hodnotné ceny od hračkářství Bambule a dalších partnerů.

Praktické informace:
Datum konání:
Praha 25. 5. 2024 Galerie Butovice – Butky Park

Vstupné:

  • Základní vstupné dospělí: 299 Kč
  • Základní vstupné dítě od 2 let: 499 Kč
  • Rodinné vstupné (4 osoby): 1 399 Kč

Vstupenky zakoupíte na https://www.ticketportal.cz

Zdroj a foto: www.festivalbambule.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *